MAGISKA FIXARDAGAR & KVÄLLSDOPP!

tisdag, april 20, 2021 0 0

Denna lediga tisdag har jag varit nöjdast med i år tror jag, ääälskar när man får saker gjort OCH hinner njuta lite emellan allt slit. När det dessutom är rena rama sommarvädret så blir jag helt prillig av lycka, sen kanske jag inte skulle slarvat med solskyddet på ryggen för jag har ett kryss efter min bikini haha. Dock inte bränd, bara brun, pjuh.

Ops, visst missat en spot med ogräsättikan där (den tar verkligen bort varenda spår av gröna alger på trall) får pensla på lite där.

Visst nämnde jag att jag vunnit en grej till på instagram förutom eldfatet? Helt galet och ni ser det till vänster, en stor rektangulär planteringslåda i varmförzinkat stål (rostar alltså ej som eldfatet) från Design Of och idag har jag fyllt den med lecakulor och ställt på sin plats den ska ha i sommar. Ska bara bestämma vad jag ska plantera i den.. tips?

Stolarna från Rusta passar grymt bra till vårt fina teakbord, här utan dynor men kommer mer av trädgård och uteplats framöver när jag fått iordning ännu mer.

Hoppas ni gillar!

Har målat farstukvisten färdigt idag jag och mannen, som också varit ledig idag, inte ofta vi har tid för sånt här fix tillsammans men idag har vi fejat må ni tro. Började måla förrådet på baksidan också och sen grävde jag lite bredare rabattet på gavelsidan och fyllde upp med ny jord och gödsel, förbereder för säsongen.

Det tar verkligen tid och kraft att fixa såhär och än är jag inte klar på långa vägar. Avenboken ska gödslar och få ny täckbark, likaså syrenhäcken, alla pallkragar ska få ny omgång jord och gödsel. Som tyngdlyftning varje dag nu ett tag haha. Kroppsarbete kan vara det bästa jag vet, fast lite ont i ryggen får jag allt och det är väl sådär, men men.

Vi hann med kvällsdopp idag med! Jag, Inez och hennes vän Molly tutade ner och hängde på klipporna ett tag och badade några gånger, tjejerna doppade huvudet och var i ett tag, tuffa små brudar.

Jag och Ebba doppade oss också, ni ser ju vilken helt magisk kväll, solens reflektioner på vattenytan gjorde det ännu varmare på huden där vi satt. Fullständigt underbart och tänk att säsongen bara börjat!!

Nu ska jag äta upp mig lite, har bränt en del kalorier idag kan jag tro.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.