PASTELLGULA LJUS & EN GÅRDAGENS

lördag, mars 20, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Knäppte en bild med telefonen i gårdagens kvällsljus innan vi knallade iväg till vännerna för skaldjursmiddag. Hittade så fina gula ljus på Hemköp som jag satte i Drip-ljusstakarna, så sugen på pasteller nu.

Såg att Nordic Nest har fått in nyheter från Ester & Erik, som gör de finaste ljusen, i flera olika härliga pastellfärger som ljusgult, syrénlila osv här.

Och visst blev vägglampan där borta över skänken fin där, svart bryter av fint mot allt det ljusa. Nu ska vi bara ha in en till ljuskälla här inne i vardagsrummet innan det känns komplett, nämligen en golvlampa bredvid soffan och jag tänker mig något i stil med den här från Mio. Vill ha nåt enkelt stilrent, behöver inte vara bra läsljus utan mest dekorativt. Ni vet väl att 5-10 ljuskällor rekommenderas i ett rum, vi har just nu 6 st i vardagsrummet och med golvlampa blir det 7 och kommer bli perfekt.

Nordic Nest har en bra guide för hur man inreder med belysning på bästa sätt, här.

Bjuder på en gårdagens också, svarta tights med en längre vit skjorta, älskar denna med smock som markerar midjan, gammal goding från H&M.

Nu ser man inte stövlarna så bra men det är ett par mörkbruna i mocka från Rizzo som jag fyndade på NK´s rea med 70% rabatt.

Nu blir det skogen med Ebba, sen ska jag och Inez möta upp Carro på Bellora för en god lunch medan killarna är på fotbollsträning.

Önskar er en fin lördag!

KRAM

0
1 Comment
  • Ella
    mars 21, 2021

    Vad har du för färg på väggarn där du står och i stora rummet?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.