MIN COOLING

söndag, mars 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Cropped cardigan // Jeans

Våran Inez är en cool tjej hon, hon vet precis vad hon gillar och igår fick hon shoppa lite vårnytt på Lindex (som har 25% på alla barnkläder).

Det ska vara trendiga jeans med vida ben och hög midja och croppade toppar och tröjor för denna tweenien. Blev även dessa coola jeansen och den här toppen. Ja hörni, här dansas det tiktok-danser nonstop (får ej ha eget konto än dock) och det showas och spexas. Goa goa unge. Älskar att hitta på saker och är positivt inställd till det mesta, full med energi och leker lika mycket med killar som tjejer. Skinn på näsan har hon och det är precis vad man önskar sin lilla tjej, tuff men snäll. Viktigt att göra tjejer tuffa och pojkar milda i denna värld, där har man ett stort ansvar som förälder.

Coolaste katten i stan!

Att pyssla älskar denna unga dam också och här har ni hennes färgsprakande påskris som hon hämtat ris till och pyntat alldeles själv, ett riktigt happy-ris! Färger ökar kreativiteten 🙂

Skål DBKD/Ellos

Nu ska jag sätta mig i solen på altanen och njuta för fulla muggar av detta underbara vårväder vi har, önskar er en skön söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.