LITE VÅRNYTT

onsdag, mars 10, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Armband Caroline Svedbom/Åhlens

Kanske inte supermycket vårkänsla ute idag trots att solen skiner, ska blåsa upp till storm ikväll och imorgon väntas snöoväder, men neeeej det vill vi ju inte ha nu. Bakslag..

Tur är väl då att lite nytt till garderoben kan pigga upp och påminna om att våren ändå är här på riktigt snart, och pastelldrömmen jag har på mig kommer från Kappahl och finns här.

Finns i flera färger och min går lite mer åt det blå i verkligheten, fotade när det var s.k golden hour och då blev den mer lila.

Kappahl har 25% på alla damvaror t.o.m imorgon, passade på att klicka hem denna då jag ändå skulle beställa en pyjamas till Inez (denna söta).

Älskar att vi ser mycket av linneskjortor i år igen, i ännu fler härliga färger och modeller, här är några fina jag spanat in.

Rosa Lindex // Vit Lexington // Orangeröd Kappahl // Gråbeige Twist & Tango // Gul Kappahl // Beige Twist & Tango

Gött med lite overzised skjortor tycker jag, så användbara. Perfekt över bikinin till stranden, till jobbet, till ett par jeansshorts på sommaren, jag när som helt enkelt.

Såg på kommande hos Lindex att den här fina är på väg i flera färger, och även en lång ärmlös i två färger.

Nya fräscha vårsneakers till Inez hämtade jag ut idag med, så himla fina, köpte på Ellos här. Jag skulle vilja ha likadana, om det inte vore för att jag beställt dessa Steve Madden. Skulle köpt ett par liknande förra året men störde mig på att de hade dragsko på modellerna då, vanlig snörning är snyggare.

Blandat inlägg idag men jag måste ju bara visa lampan jag satte upp igår, tyvärr hade jag inte tålamod att vänta tills mannen kunde hjälpa till (vi ses ju inte förrän lördag när han jobbar kväll) så jag satte upp den och givetvis hamnade den lite fel. Inte lätt att måtta, hålla, backa för att kolla och sätta upp utan hjälp, gaaah va jobbig jag är. Men kommer bli bra, speciellt när jag fått hit en loungestol som ska stå här istället för ”kasslerstolen”, liten läshörna har jag tänkt, därav lampan med två armar för en läs -och en övrig spot.

Kommer från Ellos här.

Nu ska jag gå ut på en runda med Ebba, behöver gå lite efter middagen både hon och jag, blev kycklinggryta med både röd & grön curry, grönsaker och kokosgrädde idag, smaskens. När jag kommer hem igen ska jag göra bananpannkakor med kokosmjöl i, sonen har beställt. De ska få nutella på, så det blir lagom nyttigt 😉

Trevlig kväll!

KRAM

0
1 Comment
  • Helena Nyström
    oktober 14, 2022

    Hej, ser din skänk du har på bilen? Så fin!
    Vart är den ifrån, byggt ihop själv?

    Med vänlig hälsning, Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.