I LÄSHÖRNAN

söndag, mars 14, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Halli hallå!

Sitter och googlar fåtöljer/loungestolar till vår blivande läshörna, stolen som står här nu är inte den skönaste att sitta länge i om man säger så haha, om man inte vill bli en kassler då.

Nya lampan från Ellos ska få flytta ner en aning och lite mer in mot spegeln, kommer bli bättre tror jag.

När det kommer till fåtölj är det jättesvårt tycker jag, skulle vilja ha den här från Mio eller liknande men rädd att den blir för stor här. Kom gärna med tips om vad ni tycker/tror skulle passa. Gärna ljus klädsel men armstöd och ben får gärna vara i trä eller svart.

Skåpen får jag ofta frågor om och ni kan läsa om mitt ”Jysk-hack” här och här (skåpet har bytt namn hos Jysk sen jag köpte dem).

Känner lite på hur det skulle vara att sitta här och läsa, måste helt klart vara en lägre möbel som man liksom kan sjunka ner skönt i.

Gardin // Skjorta // Tofflor // Kudde

Håller fortfarande på att vänja mig vid min nya kamera, den ger så mycket mer färg i bilderna än min gamla och ibland har jag svårt för det, som att skjortan här blir starkare lila än vad den upplevs i verkligheten.. men skarpare bilderna tar den och det är viktigast, går ju att redigera övrigt om jag så skulle vilja.

Hoppas ni haft en skön söndag, vi har hängt en del på altanen i sköna solen, kört fys, yoga och gymnastik. Sen har vi rensat på vinden och pysslat här hemma, skönt med såna dagar.

KRAM

0
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.