DIY MED GRANITFÄRG

lördag, mars 27, 2021 4 0

Innehåller annonslänkar

Hej alla mina fina läsare! Ni vet väl att utan er vore bloggen ingenting? Uppskattar otroligt mycket att ni kikar in, ni är faktiskt ganska många och jag hoppas ni trivs och gillar det jag visar och skriver om.

Jag blir såklart väldigt glad när ni lämnar ett avtryck och ni får gärna komma med önskemål på inlägg 🙂

Idag ska jag tipsa er om ett väldigt fint och enkelt DIY, nämligen att förändra ting med sprayfärg, och inte vilken som helst utan granitfärg! Kan användas på en massa olika material men jag har valt att spraya dekorationsägg till påskriset, kolla så fina de blev.

Min maffiga Balloon vase från Nordic Nest är så vacker i sig att något enkelt som dessa kvistar nästan är det vackraste i den.

Det här ägget var ett knallrosa glitterägg innan den sprayades, så har ni ett gäng grälla färger av nåt pynt hemma och vill ha nåt mer vilsamt för ögat så är detta ett enkelt sätt att förändra på och få något helt nytt.

Ni hittar den på Biltema för en hundralapp och jag har bara använt en gnutta av den så jag har kvar till annat också, funderar på att spraya en vas, eller kanske nån gammal ljusstake, eller varför inte bygga ett litet sidebord i masonit och sätta en cool prägel på med denna färg. Bara fantasin som sätter gränser..

Vägglampa Ellos (finns även som enarmad, här)

Nordic Nest har 10-50% på nästan allt t.o.m 28/3, här, och det har fått in så otroligt mycket fina nyheter så jag bara smäller av. Jobbigt när man belagt sig själv med köpstopp när det gäller invändigt då utsidan ska prioriteras, och jag är inte bäst på att hålla i pengar när jag ser något fint..

Får hålla mig till billiga DIY-projekt ett tag framöver helt enkelt, och det är ju faktiskt inte dumt alls.

Ta hand om er och ha en fin lördagskväll.

KRAM

0
4 Comments
 • Malin
  mars 27, 2021

  God kväll!

  Ja visst är det roligt att göra om saker med enkla medel 😃 Jag har en piedestal som jag ledsnat på och tänkte nästan slänga men nu är den omgjord med sprayfärg👍 Blev som en ny möbel!

  Jag tycker att du har bra och blandat innehåll i din blogg!!

  Kram Malin

  • Catta
   mars 28, 2021

   Ja verkligen roligt! Älskar att pyssla med sånt här och det låter super med din piedestal, nu blev jag sugen på att leta efter en egen på secon hand så tack för tips!
   Tack för fina ord, kram och ha en fin söndag!

 • Ellinor
  mars 28, 2021

  Älskar blandningen av innehåll på din blogg! Kommer fortsätta komma tillbaka så länge du skriver. Har märkt att gilla-funktionen inte fungerat på länge. Fast man trycker på hjärtat händer ingenting. Men vi gillar i alla fall:-).
  Ha en fin söndag!

  • Catta
   mars 28, 2021

   Åh va glad jag blir, vad roligt att du tycker det!
   Nej jag vet, fattar inte vad det beror på och jag får det inte att fungera, ska ta det med supporten och se om de kan lösa det .

   Ha en fin söndag du med, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.