VÅR I LUFTEN!

torsdag, februari 25, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Wakakuu, Bubbleroom, Cervera, Afound, Lyko & Cocopanda

Världens vårkänsla ute med 7-8 plusgrader och talgoxen som kvittrar som bara den, vårigaste ljudet jag vet tror jag och SÅ vackert! Sen blir man ju väldans glad över att det är ljust så länge nu att man hinner ta några pics på dagens outfit när man kommer hem, och ser ni, sneakers-premiär!

Strumpfritt t.o.m och jag frös inte ett dugg trots att jag har cyklat till och från jobbet idag, underbart milt väder ute.

Ullkappan (här) är perfekt dessa dagar, lagom varm och skönt med nättare plagg än puffiga dunisar och pälsar nu. Ser ni förresten att både halsduken och väskan (här) går ton i ton med kappan, lite kul.

Mina sneakers är ett par Nite Joggers från Adidas, samma modell i andra färger finns bl.a här. Ursköna är de och snygga som tusan tycker jag.

Relaxed stil idag med gammal rak kavaj från H&M, tights i fuskskinn och vit topp, skönt på kontoret.

Mitt hår lyser verkligen illrött här, blir så i kvällssolen. Vill få det lite kallare men det är ju så svårt om man inte vill lägga flera tusen hos frissan.. för snål för det. Finns några olika schampon som ska göra brunt hår kallare och jag ska prova detta eller detta och se om det kan ge vad det lovar. Annat jag provat tidigare har inte fungerat så bra som jag önskat.

Tillbaks till det här med att våren är på ingång, idag damp det ner ett kuvert med fröer som jag beställt och mest glad är jag i vallmon Amazing Grey som jag typ vill ha i hela trädgården, så otroligt vacker. Jag har ju en annan vallmo, i laxrosa som jag plockade buketter av förra året och som jag verkligen älskar, ni kan se dem i detta inlägget bl.a.

Blev en vallmo i pompom-variant, klint, zinnia och darrgräs också, hoppas jag kommer lyckas med dessa!

Linneservett

Mixat inlägg idag men jag såg att Cervera har 25% på tallrikar nu och mina favorit-sopptallrikar/skålar som har många år på nacken (gamla Sia) börjar bli mer och mer kantstötta, och har dessutom inte tillräckligt många så vill ha nya. Vill helst ha vita igen och är lite kär i dessa från Pottery Jo. Finns i flera sköna färger men vitt kommer jag inte tröttna på. Helst vill jag ha ett dussin av allt i hela serien men får liksom börja nånstans.

Nä nu måste jag tuta iväg och hämta Inez hos en klasskompis och sen raka vägen till sonens fotbollsträning och hämta honom. Taxi- kväll helt enkelt.

KRAM

0
2 Comments
 • Pia
  februari 26, 2021

  Underbart vacker färg du har på håret med det röda i det!
  Sånt hår som jag blir avundsjuk på!
  Synd att göra det kallare.
  Det är som alla som silverschamponerar sina blonda hår nu. Supertrist.
  Kan kanske fungera efter sommaren när vi bleka nordbor har lite färg i ansiktet men den här tiden på året ser alla bara glåmiga ut med dessa kalla färger.
  Bara min åsikt och inget du behöver bry dig om 🙂 Men jag är avundsjuk på dina fina rödbruna lockar!
  Lite avundsjuk på din kappa också 🙂
  Ha en underbar helg!

  • Catta
   februari 26, 2021

   Tack snälla!
   Ja men du kanske har helt rätt, kanske ska vara glad i det varma röda. Min mormor var naturligt rödhårig, mörkrött hår hade hon, så vackert. Jag har en del av det röda från henne, visade sig som guldigt när jag hade min naturliga bruna hårfärg. Nu färgar jag utväxten hela tiden för jag har en del grå strån, och det är den bruna toningen som gör håret så rött och jag har väl fått för mig att jag vill ha en kallare ton istället för att vara nöjd med det som det är.

   Blir glad för dina ord, tack och ha en underbar helg du med!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.