TILL BASGARDEROBEN

tisdag, februari 23, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Twist & Tango

Kappa // Linne // Shorts // Ribbad klänning

Plockat ihop ett gäng fina nyckelplagg till den minimalistiska basgarderoben och jag hittade rubbet hos Twist & Tango som jag fått upp ögonen för på nytt den senaste tiden. Så otroligt mycket fina vårnyheter och den ribbade klänningen känns som ett måste i min garderob, men kan inte bestämma mig för om jag vill ha den vita ovan eller den svarta.

Och tanktoppen i den perfekta sandbeiga färgen har ett snitt som jag gillar, framhäver axlarna fint.

Tröja // Jeans // Linne // Byxor fuskskinn // Skjorta // Svarta byxor

Skjorta // Jeans // T-shirt

Gillar att trenden med lätt oversized skjortor hänger i sig, och linneskjortan lär bli en ännu större hit i år. Jag vill ha flera i olika pastellfärger. Snuggt till både jeans, shorts och knuten i midjan till en kjol.

Nu fick jag ett väldigt sug efter våriga outfits och snart är vi ju faktiskt inne i första vårmånaden! Ligger faktiskt vår i luften redan nu med det milda vädret vi har och fåglarna kvittrar för fullt, härligt.

KRAM

0
2 Comments
 • Isabelle Willen
  februari 25, 2021

  Fullkomligt älskar dina klädtips, klickade hem den beiga klänningen från twist & tango på direkten. Fick hem den nu och den satt som en smäck! Kanske ska man unna sig den svarta också, känns som klassiker som kommer hänga med länge. Tack för bästa bloggen, blir alltid inspirerad här inne!

  • Catta
   februari 25, 2021

   Men åh va roligt att höra! Tack snälla för att du tar dig tid att säga det, det är just detta som gör det så roligt att blogga.
   Ska sätta mig och beställa nu jag med 🙂

   Ha en fin kväll!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.