SNART ALLA HJÄRTANS DAG

tisdag, februari 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Care of Carl, Lyko, PFG, Mio, Ellos & Soft Goat

Valentines day coming up och jag måste ju tipsa om mina fina örhängen från PFG Sthlm , tycker de är så härliga. Mitt blixt-halsband kommer också från PFG.

Sen lite andra ting passande kärleksdagen.

Örhängen // Rumsdoft // Väst // Läppglans // Halsband // Klänning // Bikinitopp // Vas // Nyckeletui // Nagellack // Parfym

En rumsdoft till mannen kanske? Mest för att man kanske vill ha det själv hehe, eller en liten snögg nyckelknippa-plånbok kanske?

Den röda klänningen är verkligen lovely, Ellos har en (budget)kopia i svart här.

PFG Stockholm har ägnat en hel kategori åt Valentines day, här, och hjärtörhängena i kollaget är extra fina tycker jag. Mamma-dotter-halsbanden är så söta också.

Även Edblad har ett gäng härliga hjärtans-smycken här, och mitt fina hjärtarmband finns även för barn här.

Så skönt att kika in här på bloggen och tänka på lite lättsamma saker, sitter hos min vän idag igen då vårt fiber ff ligger nere, hämtade dessutom en mobil router på Backaplan idag, som inte fungerar!! Att inte jag exploderar snart, ingen tv eller wifi sen i fredags kl.17, katastrof!

Ilandsproblem jag vet men det hände en väldigt mycket tråkigare sak igår.. jag backade på en sprängsten ute buschen (tillfällig väg till Inez kompis) och förstörde nedre delen på bilen, gaaah!! 6200:- i självrisk, sug på den..

Så jag har haft ett par smärre nervsammanbrott de senaste dagarna om man säger så..

Världsliga ting, jag vet, men så sjukt tråkigt.

Sen har jag uppdaterat gårdagens inlägg, där jag tipsade om rabatt hos Steamery, men som tyvärr inte gäller. Det var en miss från deras håll och de har alltså ingen pågående kampanj.. morr på såna missar alltså.

Förstår att ni blev besvikna men när jag publicerade inlägget så var det 20% på hela sajten, men alltså någon som jobbar med deras sajt som lagt in det av misstag.

Man kan iallafall registrera sig på deras nyhetsbrev och få 10%, alltid något.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.