RIBBSTICKAD KLÄNNING

söndag, februari 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Kom precis in efter en skön kvällspromenad med Ebba efter födelsedagsmiddag för vår 11-åring, gott att röra på sig lite.

Ville bara kika in och visa min dösköna ursnygga ribbstickade klänning från Twist & Tango jag tipsade om tidigare i ett kollage. Köpte den igår och den är verkligen precis så fin som jag tänkt mig, i både kvalitet och passform. Fick min vän Maria att köpa en likadan hehe, nu kan vi var likisar. Jag måste nog ha den i svart också, älskar den verkligen och det var jätteroligt att läsa att en av mina fina läsare köpt den efter tips från mig och är lika nöjd som jag 🙂

Finns även som toppar.

Jag som normalt sätt är en XS tog faktiskt en S här då jag har lång överkropp och inte ville ha den för kort men i övrigt satt de faktiskt i princip likadant, även ärmarna var typ lika långa i bägge storlekarna. De är stretchiga och jag rekommenderar att ta sin vanliga storlek om man då inte som jag är lång i överkroppen och inte vill ha för kort (skiljde nån centimeter eller två). Den är inte genomskinlig, jag har svart bh och turkosa trosor på mig under här på bilderna.

Stod och klämde på den här vackra toppen som är superfin i ryggen och tanktopparna vill jag ha en i varje färg. Inne på ribbat nu förstår ni.

Ljus beige eller typ offwhite kan man säga att den är.

Fyndade ett par fina mockastövlar från NK/Rizzo också som jag ska visa nån dag, mörkt bruna som slutar precis under knät, grymt snygga och med 60% rabatt. Gillar man ju 🙂

Perfekta till denna klänningen faktiskt nu i vår, innan man kan ha flats/sneakers el. liknande.

Andra fina ribbade klänningar.

1 Ellos // 2 H&M // 3 Lindex // 4 Åhlens // 5 Åhlens // 6 Bubbleroom

Den från Lindex är snarlik min fast lite längre och med slits, fins tycker jag. Lindex har 20% på dam -och underkläder t.o.m midnatt, här.

Jag som är ett gammalt Hanky Panky-fan (stringtrosor som inte känns) måste tips om dessa från Lindex som har samma känsla fast för en bråkdel av priset. Har dem i 15 olika färger tror jag.

Har även flera av deras bygellösa bh:ar som är super. Jag som helst går utan bh och bikinitopp för att det är så mycket skönare utan tycker att dessa är riktigt sköna faktiskt. Behöver inget stöd direkt utan har endast bh för att inte folk ska tro att jag smugglar ärtor under tröjan, hade aldrig haft det annars och började nog använda det efter jag var 25 haha, uäkplagg!

Bygel och pushup skulle jag inte ens ta på mig om jag fick betalt tror jag haha.

Nej nu ska jag sluta pladdra och sjunka ner med resten av familjen framför en mysig film.

Hoppas ni haft en go helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.