ISKALLT MEN HÄÄÄRRRLIGT!

lördag, februari 6, 2021 5 0

Innehåller annonslänkar till Lyko

Kappa Dry Lake (förra säsongens men årets färg finns hos Bubbleroom här).

Hej lördag och närmast sibirisk kyla! Riktigt riktigt råkallt, MEN, i solen är det såååå skönt!

Vi har haft en aktiv dag, med skridskoåkning och promenader, älskar att vara ute, för bara man tar på sig är det hur gott som helst.

Solisar Chimi

Känner mig faktiskt riktigt pigg och fräsch idag, längesen jag hade den känslan. En liten hemlighet kan vara oljorna jag använder också, gör under för min annars så torra vinterhud. Idag har jag denna oljan och sen världens bästa foundation från Bare Minerals, tar även lite av det mer täckande stiftet över näsryggen och drar ner mot kinderna under ögonen. Och på läpparna har jag detta vårdande läppstift från samma märke.

Bägge foundation innehåller spf, 30 resp. 25, superbra.

Mycket sniff i snön på den här donnan.

Kyssen ♥️

Denna lilla damm ligger ett stenkast från där vi bor, rätt upp genom skogen uppe på berget. Så himla himla mysigt.

Mitt stora hjärta som blir 9 år imorgon..

Nu får jag slå igen här, är hemma hos våra vänner och bloggar, vårt wifi ligger nere, så jag gick över till Maria och sitter här med ett glas cava och myser vi datorn framför brasan. Snart kommer resten av familjen och då ska vi äta middag här tillsammans.

Hoppas ni haft en lika fin dag som vi, kram.

0
5 Comments
 • Emma
  februari 7, 2021

  Hej, var kommer den härliga kappan ifrån?

  • Catta
   februari 8, 2021

   Hej!
   Den kommer från Dry Lake, förra säsongens men har länkat till årets färg under min bild nu.

   Kram

   • Emma
    februari 8, 2021

    Tack! Tyvärr väldigt slutsåld överallt…

 • Anna
  februari 7, 2021

  Hej raringen ❤
  Eller Beauty som jag nog brukar säga till och om dig 🙂
  För du är verkligen slående vacker – just so you know it! Plus att du har en härlig humor 🙂
  Just nu är det MAGISKT, jag mår så in i den bra av det här vädret. Råkallt så det biter i skinnet, men friskt så det förslår. Å tänk att idag har jag gjort mitt första kallbad totally NUDE * ha ha ha*
  Du förstår när vi kom dit min väninna och jag var det en riktig ”oldie” på kallbad där. NI MÅSTE bada utan badkläder sa hon, ni blir ju iskalla av badkläderna. Jamen vem vågar sähga emot då * ha ha ha*
  WOW! På riktigt är jag fortfarande helt euforisk, och träningspasset efteråt, det var ett av mina topp fem bästa 🙂

  Ha en go kväll beauty!
  Kramar Anna

  • Catta
   februari 8, 2021

   Men gulle dig, du är så fin mot mig alltid!

   Jag tok-älskar också detta vädret, så krispigt och man känner liksom livet i sig!
   Hahaha, ja men det är helt riktigt att man ska vara helt nude när man vinterbadar, så har man gjort på Hönö i alla tider fast uppdelat för kvinns och gubbs.
   Härligt härligt med bad.

   Kraaam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.