FREDAGSMYS

fredag, februari 12, 2021 0 0

Mitt lilla fredagsmys i köket, gruyere, valnöts-brie, sesam-knäcke och godaste marmeladen med ett litet glas cava, DET är inte dumt det.

Så gott med helg, och herregud vilket väder den ser ut att leverera, magiskt.

Tog faktiskt en fredags-pw med Ebba vid havet i dagens solnedgång, balsam för själen..

Lycklig liten tant, hon går nästan alltid lös med mig, på ställen med god uppsikt vill säga. Så jag snabbt kan koppla när jag ser folk komma på avstånd och jag får vara mer noga nu då hennes hörsel blivit betydligt sämre på kort tid. Hon kan liksom svassa omkring obrydd ibland om att jag kallar på henne, fast egentligen så är det att hon inte hör. Skruttan.

De flesta jag möter brukar säga att det är ok att hon är lös och gärna får hälsa, men jag förstår och har respekt för de som inte uppskattar lösa hundar och skulle aldrig nonchalera det utan kopplar alltid en bit innan jag möter någon. Sen har jag henne alltid kopplad om jag går på de slingor många promenerar eller joggar på osv. Men på fälten och i skogen ska hon få vara hund och springa fritt, fast ändå nära mig såklart.

Idag kom det en bamsestor Rottweiler-hanne och gnydde efter henne, ägaren sa att hans stora kärlek var en staffe, så himla gulligt, men Ebba är en riktigt surkart och vill verkligen inte ha en karl sniffandes i baken haha. Så han fick snopet tassa därifrån.

Ni ser ju så fint, är verkligen tacksam över närheten till detta.

Nu ska jag och barnen strax träffa några vänner, mannen jobbar till 23:30 så honom får vi hänga med imorgon.

Ta hand om er och trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.