VÅRIG BUKETT & AKTIVA UTEDAGAR

söndag, januari 17, 2021 0 0

Vilken otroligt härlig helg vi fick måste jag säga, har nog varit ute flera timmar än jag brukar på sommaren nästan haha, såååå härliga vinterdagar!

Solen sken så starkt och härligt igår hela dagen och det var ljust länge länge. Förutom länga härliga promenader i solen blev det vinterbad i solnedgången och grill hos vänner på kvällen och vi satt ute i deras trädgård i 4 timmar utan att frysa.

Spakande eld, skidkläder och underställ och både värmande och kall dryck i glaset. Varm choklad med Minttu och kokosgrädde, mums! Och Cava med grillad korv till, enkelt men så himla gott.

Barnen byggde koja och spelade landhockey och fotboll och ingen gnällde på att det var kallt och ca 8 minusgrader. Tänk så fantastiska sätt man kan umgås på i dessa tider, finns faktiskt en del positivt som corona fört med sig ändå, man har fått tid att stanna upp och att uppskatta enkla saker i livet. Vet att det är eländes elände för många och självklart hade man ju önskat att detta hemska virus aldrig hade funnits. Men det har givit mig perspektiv på livet som jag är tacksam för.

Ursäkta bildbomben på min bukett men jag är smått besatt av franska tulpaner, särskilt denna aprikosa färg.

Kameran har fått vila i övrigt, eller ja, mobilen har fått jobba lite. Ett kollage av snapshots i slutet av inlägget.

Tänk att man kan tycka att det 100% helt ljuvligt att kliva ner i isigt hav, men det är precis vad jag gör, så skönt så det är inte klokt. Helt vindstilla och med sol som värmde i nyllet hade vi igår, slitet ord men det var fullkomligt MAGISKT!

Första gången Carro vinterbadade utan bastu och hon trodde aldrig att hon skulle överleva detta men SOM hon fick en go kick och utbrast att -det var ju jätteskönt! Inte alls så kallt som hon trott och efteråt rusar blodet så det känns som man fått nån drog i sig.

Ja man kan verkligen bli high on life efter vinterdopp, rekommenderas starkt.

För mig blev det två dopp till och med.

Maria textade mig imorse och sa att de skulle upp till en damm nära oss och åka skridskor och vips så hade jag och Inez packat ner våra skrillor, lite fika och fårfäll och var på plats en stund senare. Grabbarna hade tidig fotbollsträning i 1,5 timma så de hakade inte på utan var sugna på soffan och stannade hemma, lunch hade de fixat till oss när vi kom hem också.

Helt fantastiskt att det frusit såpass att man kan åka skridskor på dammarna, händer väldigt sällan i våra trakter, otroligt stor skillnad från när vi var små och vi hade vargavintrar ofta här, så sorglig utveckling.

Så väldigt tacksam över den lilla vintern vi får och vad är väl skönare än uteaktiviteter, rosiga kinder och varm choklad.

Vad ha ni hittat på? Hoppas er helg varit precis lika härlig!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.