EN SNABBIS TILL HAVET

onsdag, december 23, 2020 0 0

Innehåller annonslänkar

Dan före dan och äntligen lite julledigt!

Ska bli urskönt verkligen. Slutade 13 idag på jobbet och när jag kom hem tog jag kidsen och Ebba med min ner till havet en snabbis så alla fick springa av sig lite, så skönt med frisk luft. Hade sol idag men tyvärr försvann den lagom tills jag slutade jobbet.. så jäkla typiskt. Men ska bli fler fina dagar om man ska tro prognosen, hoppas.

Kappa // Skor // Byxor

Alltså min kalufs haha, har en riktigt bad hairday, plus att jag magrat det sista så ansiktet är så litet mot håret. Varit ganska mycket denna höst, med operation, mediciner och nu det här med knölen.. som jag fortfarande inte fått komma och kolla, kaos i vården som ni vet.

Tur att jag får så goa kramar av mina kids, kärlek är bästa medicinen 🙂

Valentin kände på vattnet och tyckte det var iiiskallt! Jag och Inez blev irriterade på att vi glömde badkläder för ett kallbad är fasen aldrig fel 😉

Vår lilla dramat, mycket skådespel i den lilla loppa, så nej hon höll inte på att ramla ner men ville att vi skulle tro det haha.

En väldigt trevlig sak som levererades idag är iallafall dessa luftrenare som jag ska få prova nu och det ska bli så himla spännande! En helt ny teknik och denna nanopas som heter Björk fångar upp och neutraliserar mycket små partiklar ur luften såsom pollen, mögelsporer, bakterier, ett antal allergener, virus, damm, aska, rök, sotpartiklar och gasformiga föroreningar.

Det är bekant som tipsat mig om dessa och det ska bli väldigt intressant att testa eftersom både Josef och Valentin är pollenallergiker och känner av de halter som finns i luften nu i och med vår milda höst, de är täppta i näsan konstant.

Har fått hem en vit och en svart att prova och ni kommer kunna köpa dessa genom mig med rabatt om ni (eller kanske er arbetsplats) är intresserade, kan säkert fixa rabatt redan nu.

Ni hittar hemsidan här, där ni kan läsa mer. Jag kommer tillägna ett helt inlägg om dessa efter att ha provat några dagar.

Vi har inte bästa luften på min arbetsplats så jag ska faktiskt se till att vi köper in ett gäng.

Nu ska vi snart börja med julmaten, rulla köttbullar och preppa Janssons.

Sen ska jag spana in reorna som redan börjat, bl.a hos Ellos här, Lindex här och Aimn här.

Ha en fin kväll före dan!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.