ADVENTSSÖNDAG

söndag, december 20, 2020 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej! Hur har ni det denna 4:e advent!

Vi har precis ätit middag efter att ha varit ute lite över en timma, tog en lång promenad med ett gäng vänner upp till Tomtelandet som ligger en bit in i skogen längs en av slingorna häromkring. Skönt att röra på sig och ett perfekt sätt att umgås på i dessa tider, barnen cyklade så leran sprätte här i geggamojje-vädret. Fy så blött och äckligt vi har det, hoppas på kallare väder..

Nu är snart mörkaste dygnet på året här, sen vänder det igen, som jag längtar. Energinivåerna är under nollan nu alltså.. sjukt trött och kommer knappt upp på morgonen.

Ska försöka pigga upp mig lite med att slänga i en hårfärg (kör denna i utväxten), skrubba mig och smörja in mig med den sköna mandeloljan jag använd nu ett tag, super för min hud.

Har mandeloljan på kroppen och arganoljan från The Ordinary i ansiktet. Härligt med grejer som är helt naturliga utan tillsatser, tänker mer och mer på det.

Såg på nyhetsmorgon för ett tag sen när de pratade om hur mycket hormonstörande medel det är i olika produkter, bl.a så var Head & Shoulders bland det värsta och Eight Hour Cream av Elisabeth Arden, blev rätt paff över den sistnämnda faktiskt.

Blivit mer och mer medveten om skadliga ämnen, även om vi använder en del produkter som innehåller sämre saker också. Väldigt glad att jag hittat serien The Ordinary som är både riktigt bra hudvård och väldigt prisvärd samtidigt.

När det kommer till kosmetika så gillar jag Idun och Bare Minerals som bägge är tillverkade av naturliga mineraler och inte en massa syntetiska och kemiska ingredienser.

Tänker ni på innehållet i produkterna ni använder?

Ha en fin kväll, kram.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.