MJUKISKLÄDER

onsdag, november 18, 2020 0 5

Inlägget innehåller annonslänkar till Lindex, H&M & Aimn

Teddyjacka // Tröja // Scarf // Mjukisbyxor // Mössa // Tofflor // Kjol

Uniformen 2020? Ja men det måste väl ändå vara loungeset va?

Kanske inte för alla men kan tänka mig att tjänstemän som har möjlighet att jobba hemma inte plockat fram så många skjortor ur garderoben som ett vanligt år iallafall.

Jag knallar ju ff iväg till kontoret och jobbar, vi är så få och vi är inte heller tillräckligt digitala för att kunna göra allt vårt jobb hemma. Tacksam för det på sätt och vis, tror jag hade haft svårt för att jobba helt hemifrån, även om jag ibland önskade bara för att slippa glida ur myskläderna då.. 😉

Ganska jobbigt att välja jobboutfit varje dag faktiskt, hade gärna gått i myskläder minst 4 dagar i veckan iallafall, så gött ju. Eller träningstights då, som även fungerar som mysplagg, men jag skulle gärna vilja ha de svarta i collaget! Gillar att de har smala ben trots att det är en rymligare mjukisbyxa.

Ja jag skulle vilja ha precis allt i bild!

Såg en annan bloggare som hade denna snygga jumpsuiten från Lindex också, ser väldigt mysig ut.

Har precis ätit middag med sonen, gjorde en het grön currygryta med kyckling, såpass stark att vi satt och snörvlade vid matbordet haha, äsch, bra att rensa ut lite tänker jag. Gott är det också, med kokosgrädde, fisksås och lime mm, fräscht och landar gott i magen. Perfekt till matlådan också.

Ska strax hämta Inez hos vän, mannen jobbar så honom ser jag först på lördag. Lika deppigt varje vecka han jobbar kväll, vilket är varannan, men som jag sagt förut så ger det bloggtid om kvällarna och det tycker jag ju om så det är väl det positiva kanske. Får lite utlopp för min kreativa sida och på så sätt ”egentid”.

Ha en fin kväll, kram.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.