HÅRGODIS

tisdag, november 24, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej i höstrusket!

Kom precis in från promenad med Ebba och herregud så blöta vi blev, Ebba var lerig från topp till tå så fick bada henne, vilket man behöver göra efter de flesta promenader såhär års i Göteborgs-blask-väder. Ganska jobbigt faktiskt..

Men nu sitter jag här med en kaffe och laddar för storhandling i en förhoppningsvis ganska tom Ica-butik. Maskinerna går för fullt då jag brukar köra både tvätt, storstäd, handling och bloggande denna ”lediga” dag.

Ikväll ska jag ut och springa om jag får tid och sen lägga mig i ett skönt bad, göra hårinpackning osv. Och apropå hår så har Lyko 25% på nästan all hårvård idag.

Jag ska passa på att fylla på med två av mina favvo-produkter Olaplex 6 & Olaplex 7, godis för håret. Passar på att tipsa om min värmeborste jag köpte för ett tag sedan, alltså varför har jag inte haft en sån innan?? Hur bra som helst för en latmask som mig. Brukar ta en evighet att föna håret som jag vill ha det, nu kan jag duscha på kvällen och låta det självtorka och sen plugga in denna borste på morgonen (blir snabbt varm) och dra några svep igenom svallet så blir det kanon.

Detta är en ganska billig variant men himla bra tycker jag, dessutom på kampanj nu med 30% rabatt, här.

Hade tänkt köpa denna från GHD som jag hört så bra om men blev lite snål. Jäkligt sugen på denna runda som man både kan göra rakt och lockigt med men eftersom jag sällan lockar (och kan göra det med plattången) så blev det den ”vanliga” i budgetvariant.

Jag ska också passa på att köpa julklappar till Inez nu när det är rabatt, balsamspray och ny borste från Tangle Teezer.

Ja gud vad det plingar i telefonen nu under Black Week.

H&M har 20% på allt för plus-medlemmar, här.

Lindex har 25% på klänningar och kjolar här.

Apotek hjärtat har upp till 30% på elektronik här.

Röhnisch har 40% på allt här.

Flattered har 25% på alla skor här.

Kappahl har 25% på hela sortimentet här.

Nu ska jag tuta iväg och handla, ha en fin dag!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.