GODIS & SKÖNHET

måndag, november 9, 2020 0 27

Inlägget innehåller reklam/annonslänkar

Där har ni vägen till mitt hjärta hörni, och det visste min kära vän som numera bor i Karlstad och som hälsade på oss på höstlovet, alltså DÖR så goda!! Anthon Berg´s choklad och saltlakritskulor! Lakrits är min stora godisfavorit, gärna salt sådan och ihop med choklad som också är så himla gott så blir det dubbelsmarrigt!

Har ni provat? Like?

Dessa kulor och mandeläggen med lakrits är mina favoriter från Anthon Berg, finns typ inget godare godis om man frågar mig. Även om råttan i mig äter typ allt hehe.

Fat Arket // Termos Cervera // Brödkorg Cervera // Linneservett H&M

Är så kär i min nya kamera, helt sjukt bra och enkel som tusan att använda. Jag ogillar manualer och sånt man ska läsa sig till så jag är himla nöjd med att jag fattade de flesta funktioner med en gång, men visst ska nog ta mig en titt i instruktionsboken så småningom för lite mer proffsiga bilder. Men so far so good.

Så skönt när bilderna blir bra på dirren och jag slipper hålla på att redigera så mycket, fick göra det i en del med förra kamerans bilder så de både blev oskarpa, fick tråkiga färger och dåligt ljus. Den hade liksom gjort sitt.

Kul med en ny följeslagare, och det är alltså en Olympus OM-D E-M10 III, för den som är intresserad.

Nu ska jag testa lite ytliga grejer som jag har beställt från Swiss Clinic, för jag har hört och läst om så många som använt dessa produkter och som lovar att de funkar och att det blir jättebra resultat och jag har varit nyfiken länge så nu ska jag prova. Det ena är ett tandbleknings-kit som är ”en professionell tandblekning framtagen av tandläkare. Behandlingen är skonsam, effektiv och säker och ger snabba, långvariga resultat”, det ska vara skonsamt för tänderna och ge samma resultat som hos tandläkare.

Hoppas verkligen det funkar på mig också 🙂 De senaste åren har mina tänder gulnat en hel del och jag vill verkligen inte ha kritvita onaturliga tänder men gärna få bort kaffefläckar och sånt ofräscht.

Det andra är ett ögonfrans-serum som är ”ett av Sveriges mest sålda ögonfransserum och ger längre, fylligare och starkare ögonfransar på endast 3 till 6 veckor”.

Jo man tackar, och det här ska verkligen funka enligt de jag vet som provat, så det ska jag också prova nu även om jag är lite skeptisk.

Min vän Carro som bott i New York i 10 år har dock använt liknande preparat i många år (för over there finns ju typ allt) och hon har faktiskt hela otroligt fina fransar, man tror hon har gjort lashlift eller fransar på salong för de är så fylliga och långa.

Ska bli kul att se om det funkar på mig och jag lovar att uppdatera er under resans gång så att säga och även visa för och efter, när ca 6 veckor passerat.

Serumet är dermatologiskt testat och ska alltså stimulera och öka hårväxten, stärka både fransar och rötter och förebygga håravfall, det sista ska bli väldigt intressant då jag tappar mer strån än vanligt sen ett tag tillbaka. Säkert inte konstigt med alla hormonstörningar jag har i min kropp men tråkigt är det, om man får vara lite ytlig.

Låter kanon eller hur, så stay tuned om ni är nyfikna på resultat.

Finns även ett serum till ögonbrynen som ska ge samma effekt, här, och en massa annat i skönhetsväg som skinrollers osv här.

Ha en fin måndagskväll!

Kram

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.