SÖNDAGSPLANERNA

söndag, oktober 25, 2020 0 19

Annonslänkar Röhnisch, Lyko, Apoteket

Sport-BH // Träningstopp // Kompressionstights

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag, och kanske lite för länge igen haha, och då fick jag ändå en timma extra inatt då vi gått över till vintertid.

På schemat idag står bl.a träning, hemmaspa och planering inför Inez Halloween-tjejmiddag hon ska ha nästa lördag.

Jag har bokat in ett yogapass faktiskt och det ska bli jättekul. En tjej som heter Maria som jag känner från Hönö har startat yogaklasser tillsammans med en annan tjej här i Torslanda och hon tyckte jag skulle komma. Varför inte tänkte jag, för även om jag sällan kommer ha tid att komma iväg på pass så kan man ju göra det nån gång då och då som komplement till hemmaträningen.

Och dagens hemmaträning kommer bli pw/jogg i kombination med ben och rumppass, ska köpa såna här motståndsband för att få ut lite mer av övningarna, hittade ett bra inlägg med övningar här på Må Bra som jag tänkt köra efter.

Har redan rätt starka ben iom alla timmar i skogen men jag skulle vilja bygga lite på häcken 😉 Få lite mer volym på den och tighta till.

Tränar gör jag i skönaste och snyggaste kläderna från Röhnisch, som jag också haft äran att samarbeta med, och jag önskar mig denna träningsjacka.

Har en gammal lättviktsjacka jag springer i nu men den andas noll.

Ska lägga mig i ett bad i efter yogan och lösa upp mig rejält, skrubba med peelingvantar på kroppen och Dermalogicas Daily Superfoliant i ansiktet. Den är så skön och man kan använda den varje dag, man tar lite pulver och blöter fingrarna och luddrar upp i handflatan lite, huden blir len och ren. Perfekt om man har lite yttorr hud som jag alltid får denna årstid.

Efteråt tar jag serumet Ultracalming och huden blir babylen. Doften är svagt citrusaktig, älskar.

Jag varvar dessa produkter med mitt andra favvomärke The Ordinary. Dermalogica är ganska pricy medan The Ordinary är billigt men ändå superbra.

Till kroppen använder jag Biotherm Lait Corporel, för att den helt enkelt är oslagbar när det kommer till hudlotion, tillsammans med den rikare varianten Oil Therapy.

Jag har verkligen extremt torr hy på kroppen under vintern och måste skrubba och smörja för att inte krackelera fullständigt. Hört att mandelolja ska vara bra så funderar på att prova Maria Åkerbergs, någon som använder?

Håret ska få sig en uppfräschning och mellan färgningarna använder jag Maria Nila´s Colour Refresh som är en vårdande inpackning med färgpigment och jag använder tonen Cacao.

Till fötterna finns inget bättre än Footmender, mirakelkur för torra spruckna fötter med förhårdnader. Jag brukar fila fötterna efter fotbad innan krämen för bästa effekt, men behövs knappt för den är helt sjukt bra. Sen jag fick min första av mamma för ett antal år sedan kommer jag aldrig vara utan den i mitt badrumsskåp.

Tånaglarna ska jag matcha med fingrarna i färgen Spring Fling från Isadora som är så fin.

Nu ska jag hjälpa Inez med att skriva inköpslista på all läskig mat till hennes Halloween-middag, innan jogg i regnet..

Önskar er en mysig söndag.

19

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.