ÖNSKELISTA OKTOBER

söndag, oktober 4, 2020 0 25

Innehåller annonslänkar

Klänning Wakakuu // Örhängen Afound // Kofta Softgoat // Tofflor Ellos // Teddyjacka Aim´n // Nagellack Lindex // Skor Flattered // Klocka Triwa // Värmeborste Lyko // Smyckeshållare Mio

Godmorgon! Eller förmiddag snarare.. fast jag sitter i morgonrocken i köket och dricker kaffe. Sov länge idag, mannen med, som var på 40-årsfirande igår med grabbgänget.

Stålgrått ute och regnet duggar tätt, inte alls sugen på en hundpromenad kan jag säga och Ebba har faktiskt bara varit i regnet än så länge, ibland får man fuska lite eller hur 😉

Myser i köket en stund till, med tända ljus och knåpar ihop önskelistor, både collage och handskrivna listor. Jag är helt såld på nya kollektionen från Adoore och den stickade klänningen står på önskelistan, SÅ fin.

Lite andra mysiga plagg, tofflor och lack i fina hösttoner kikar jag på och en sån där smidig stylingborste skulle jag vilja ha för att slippa stå med både borste och fön.

Igår var Carro här på middag med mig och barnen, vi pratade inredning bl.a och både Inez och Valentin önskar sig saker/förändringar på sina rum. Inez önskar sig en sån här sänggavel och Valentin vill måla om väggarna och önskar sig en enklare gavel som den här.

Sängkappa Ellos // Skohorn Åhlens // Badrumsmatta H&M // Noppborttagare Åhlens // Doftpinnar Lyko // Pall Mio // Sidebord H&M

Lite till hemmet också, vår gamla sängkappa är solblekt och ful, fel färg mot gavel och väggar så vill ha den från Ellos och ska passa på nu när de har 25% på alla textilier från Ellos Home. Dessa linneservetter i varmgrå ska jag också beställa, har dem i blått och tycker de är så fina och jättebra kvalitet.

Vad hittar ni på idag? Det är ju kanelbullens dag så kanske blir det bak? Det ska det bli här, ska bara tuta iväg och köpa lite jäst för det glömde jag igår.

Önskar er en fin söndag, kram.

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.