INEZ HALLOWEEN-TJEJMIDDAG

lördag, oktober 31, 2020 0 27

Sen nästan en månad tillbaka hade Inez planerat för denna tjejmiddag så trots hårdare restriktioner kände vi att vi kör och låter tjejerna ha sin efterlängtade Halloween-middag.

De går ju trots allt i samma klass och träffas varje dag ändå så jag ser inget fel med detta och vi alla föräldrar var överens. Tyvärr hade en av tjejerna lite hosta och fick stanna hemma så istället för 7 blev de 6 små läskiga girls som denna afton.

Inez dukade redan i tisdags och hon är så duktiga på att fixa och dona, så roligt att gillar sånt lika mycket som jag.

Bordsplaceringslappar i form av spöken och pumpor, konfetti och spindelnät mm.

På menyn stod korvmumier (blir lite roligare i ugnen) och pizza med mozzarella-spöken och läskiga korvfingrar i blod (ketchup).

Till efterrätt hade vi varm hallonsås över ett glassberg så det såg lite blodigt och slamsigt ut, glömde fota, och monster-donuts och läbbiga ögon (chokladbollar doppade i vit choklad.

Inez har gjort mycket själv, sötnosen.

De hade så roligt tillsammans tjejerna, fnitter och gapskratt och bus. Vi körde hela havet stormar till spökmusik och tog gruppfoton och stojade.

Igår blev den årliga spökvandringen i Torslanda inställd i sista stund pga restriktionerna och många barn blev SÅ besvikna så det kändes extra viktigt att låta Inez ha sin middag. För ingen Trick or Treat eller nånting sånt tillåts i år och då får man hitta på alternativ så inte barnen deppar ihop helt.

Mobilpics på min lilla vampyr, här utan huggtänderna, men ni ser ju va läskig! Eller typ bara jättesöt som mamman tycker 😉

Mascara och eyeliner för första gången och grejer, väldigt nöjd Inez.

Jag hade gjort en tipspromenad med 10 olika frågor om varulvar, Dracula, häxor och annat, det tyckte de var kul och Valentin hjälpte till att läsa frågorna och sen rätta alla svar.

Alla vann oavsett hur många rätt och fick läbbigt godis som pris.

Nu är jag ganska trött för jag var helt själv med roddandet ända till sista halvtimman då killarna kom hem från träningen. Pjuh!

Kul men blir en del att fixa med ändå.

Hoppas ni har en rysligt fin helg!

Kram

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.