DET BÄSTA I LIVET ÄR GRATIS

torsdag, oktober 15, 2020 0 27

När killarna drog på fotbollsträning åkte jag och Inez ner till Tumle för en bullfika i solnedgången, mysigt och härligt friskt.

Inez tyckte det varmt och tog av sig både jacka och skor en stund trots bara 12 grader, ungar alltså haha.

Sen åkte både mössa och vantar på när vi gick ut på bryggan och havsbrisen nöp i kinderna.

Bad Inez ta en bild på mig men hon kunde inte vänta tills jag var beredd, så det blev en lustig en, jag ser ut att njuta av min bulle iallafall haha.

Är så tacksam över att bo så nära havet, och även om jag är van då jag är uppvuxen på en ö så tröttnar jag aldrig, men jag älskar också skogen som vi har här på andra sidan Hönö. Bott här i Torslanda i över 8 år nu, tiden går galet fort.

Naturen är det bästa som finns, och gratis att vistas i den är det också, konstigt att man inte ser fler folk på klippor och i skogen och mark, såna här dagar borde alla som kan ta sig ut och andas frisk luft och tanka höstsol.

Har ni haft lika fint?

Kram

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.