1:A OKTOBER

torsdag, oktober 1, 2020 0 28

Innehåller annonslänkar

Hej första oktober!

Hur fort hamnade vi inte här då!? Nu är det höst på riktigt och jag vill fylla denna månad med en massa mys och i min kalender kommer det bl.a vara inbokat middagar med vänner, kanelbullebak (kanelbullens dag på söndag ju!), höst och halloween-pynt i form av fina pumpor och annat. Jag vill boka in en spa-dag, gå på stan med vänner, shoppa och äta god lunch. Gärna på nyöppnade Tavolo på Magasinsgatan.

Jag ska njuta av höstens vackra färger i naturen, njuta av mysiga innekvällar med massor av tända ljus, mustiga soppor och bra serier.

Shoppa julklappar med grym rabatt ska jag göra också, ska hålla utkik 27:e november då det är Black Friday, redan skrivit lista.

Sen har vi viktigheter som rosa månad med extra fokus och uppmärksamhet på att stödja cancerforskning vilket jag kommer bidra till lite extra.

Och ja.. vad mer.. Vi går in i vintertid i slutet av oktober också. Hoppar jag väl inte högt över precis men ser fram emot advent och jul osv, sen kan vi hoppa direkt till mars och vår haha.

Dagens tips:

H&M har allt till Halloween-dukningen här.

Bubbleroom har startat sin Mid Season Sale här (min kod ELDANA ger ytterligare 10%).

Åhlens har 50% på utvalda favoriter t.o.m söndag, allt från mode och skönhet till inredning och leksaker, här.

Lyko har fått in årets adventskalendrar från en massa olika skönhetsmärken här.

Cervera har numera en kategori som heter Vintage, där de köper in och säljer vidare vintageobjekt av högsta kvalitet som har sin hemvist i kök och matplats, här.

Nu ska jag tuta iväg och hämta min dotter hos kompis, trevlig kväll!

28

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.