GODKVÄLL LÖRDAG

lördag, september 19, 2020 2 25

Innehåller annonslänkar

Vägglampa Ellos // Sänggavel Jotex // Kudde H&M

Precis landat här med lapen i knät, inga kvällsplaner denna lördag och det är bara SÅ härligt med en lugn kväll med familjen.

Haft fullt upp de senaste dagarna så blev inget inlägg igår. Inez vän har sovit över inatt och igår jobbade mannen långpass och Carro kom och hängde med oss så det blev först vinmys i eftermiddagssolen på altanen och sen matlagning och fredagsmys.

Denna dagen startade hyfsat tidigt med först hundpromenad, sen gymnastik för Inez kl 10 och efter direkt iväg till kalas med henne och jag tutade vidare mot sonens match i Hästevik som var slut 13:30.

Hem och laga mat och utfordra hungrande grabbar och svärmor följde med också. Sen lite trädgårdsfix och nu äntligen ska jag bara slappa resten av kvällen, bara kika in här först, och bl.a nämna att jag fått tips om en så himla bra grej!

Nämligen silvershampoo -och balsam för brunetter! Alltså äntligen. Nu hoppas jag att det ska funka lika bra på mig som på bilderna nedan.

Bild: Pinterest

Produkterna jag pratar om finns på Lyko, schampoo här och balsam här. Fick även tips om en inpackning som heter Color refresh i tonen Cacao Intense.

Någon som testat dessa produkter?

Kram och trevlig kväll!

25
2 Comments
 • Lotta
  september 19, 2020

  Hej!
  Kan du inte tipsa om en god parfym du fått genom Sniph?
  Ha en fortsatt skön kväll och helg! ❤

  • Catta
   september 20, 2020

   Hej!

   Jo jag kan tipsa om de jag har som jag gillar bäst, har pausat prenumerationen ett tag så inte fått ny sen några månader tillbaka.

   Ha den fin söndag!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.