FINT I STICKAT

måndag, september 7, 2020 1 20

Innehåller annonslänkar

Klänning Ellos // Cardigan Soft Goat // Kjol Ellos // Tröja Gina // Kofta Lindex // Slipover H&M

Någon mer som går igång på stickat?

Vill fylla garderoben till både höjd och bredd med en massa härliga lurviga plagg, finns ju stickat i alla varianter, färger och stilar, älskart. Den rosa lilla söta är så fin så fin, och slipovern tänker jag mig över lång skjortklänning eller fladdrig tunika som en perfekt övergångsoutfit från sommar till höst. Mycket snyggt. Och stickade klänningar till stövletter och även lårhöga stövlar, SÅ snyggt!

Min dagens bestod av en grön stickad liten sötis, gammal. I håret, som alltid åker upp i en knut så fort jag kommer hem, har jag en cool scrunchie i fuskskinn. Får visa tydligare en annan gång, men kul detalj.

Nu ska jag göra färdigt maten här till mig och sonen, mannen jobbar och Inez är hos kompis.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

20
1 Comment
  • Anna
    september 7, 2020

    Så fin grön på dig!:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.