BUBBEL, BABBEL MM..

lördag, september 5, 2020 2 28

Innehåller annonslänkar

Tända ljus och bubbeleftermiddag med kära vänner efter en aktiv dag med barnen, det är fint det.

Startade dagen med rejäl frukost innan jag och Inez hämtade Joy-Li vid Björköfärjan och åkte till gymnastikträning mellan 10-11. Sen mellanlandade jag oh tjejerna hemma, slängde i oss ett mellanmål innan vi åkte ner till Hästevik och sonens två matcher på raken som han spelade mot Velebit. Tufft motstånd med det blev en lika och och en vinst, härligt.

Åt inte lunch förrän 15:30 och då blev det hämtsushi och en stund senare kom vänner över på lite bubbel och babbel, mysigt och man får liksom passa på att ses de få stunder som bjuds nu när allt kickat igång igen, det är liksom idrott som gäller på helgerna i de flesta familjer kring oss, väldigt kul men också tidskrävande.

Tog ett varv i trädgården förut och tittade till min rosenskära som inte slått ut än, vad händer tänker jag?? Men den är helt klart på g så snart har jag lite blomsterlycka i trädgården igen. Tillsammans med luktärt, dahlia och hortensia som prunkar än.

Imorgon ska jag försöka vila så mycket som möjligt, har varit lite mycket i veckan. Igår var jag på inskrivningssamtal på Östra sjukhuset och vi gick igenom kommande operationen och en massa saker kring den, östrogenplåster, hormonspiral osv och att det finns en del risker jag står inför som kan ge ytterligare operation om det inte vill sig så väl, men planen är ju såklart är att allt ska gå väl..

Stickad tröja // Stickad byxa // Fluffig jacka // Tofflor // Stickad klänning // Nattkräm // Handkräm // Ansiktsolja // Bomullsvantar // Shea balm

Beställt hem det stickade kitet att packa med i sjukhusväskan, och lite sköna produkter att pyssla om mig själv med under sjukskrivningstiden (20% på Maria Åkerberg hos Lyko).

Kommer bli minst 1 vecka men upp till 5 beroende på hur illa omfattande operationen blir, vilket man inte vet förrän man öppnar i princip. Men de har bestämt sig för laparoskopi, vilket känns skönt, men risk för buköppning under operationens gång finns då de förväntar sig stora sammanväxningar i buken och det kan uppstå en massa problem.

Känner mig ganska pepp ändå, tar aldrig ut något i förskott och är sällan orolig av mig så det påverkar livet. Ganska skönt.

Nä nu ska jag slänga mig soffan bredvid min fotbollstittande kära man.

Hoppas ni har en fin lördagskväll, kram.

28
2 Comments
 • Monika
  september 6, 2020

  Att inte ta ut något i förskott och att inte oroa sig är jättebra egenskaper, sån är jag också och det förenklar livet så oerhört mycket. Lycka till med operationen!
  Kram Monika

  • Catta
   september 6, 2020

   Ja det gör livet mindre tungt, skönt med förmågan att inte grubbla och oroa sig för mycket. Tack snälla du!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.