HOME & HOMEWEAR

tisdag, juli 21, 2020 0 29

Innehåller annonslänkar

Godmorgon från vårt gamla sovrum!

Lite svårt att komma ihåg hur det var innan vi rev väggen här faktiskt, så snabbt man vänjer sig vid saker man gjort om. Där tv-bänken står hade vi en garderobsvägg med 6 gamla fula garderober i vad som tidigare var vårt sovrum.

Behöll den lilla väggsnutten för att isolera ljudet från tv:n något och för att gränsa av lite granna. Men väldigt skönt att ha större ytor att umgås på och nu har det faktiskt gått över två år sedan vi gjorde om här. Kan inte fatta hur vi fick plats i vårt tidigare vardagsrum, hade ju faktiskt både matsalsbordet och soffhörnan där också.

Vårt soffbord finns åter i lager hos Ellos, här. Ljuslykta här.

Ventilerna i taket stör mig ganska mycket, men det fick bli en snabb nödlösning av de tidigare stora ventilationslådorna i metall som satt på vardera sida av väggen tidigare.

Jag får väl sänka blicken för att inte störa mig haha.

Ja här skrotar vi omkring i jamasen jag och sonen, trots att klockan är snart lunch, men är man ledig så är man. Skönt att slappa. Mannen jobbar och Inez är på Brännö så väldigt lugnt här hemma.

Ska klippa gräset och rensa i garderoben har jag tänkt, gamla mysplagg som är sönderslitna (favvisar ni vet) ska få ge plats åt lite nytt. Älskar myskläder och jag använder även träningstights som mysplagg, har spanat in lite fint..

Vit hoodie & byxa Gina // Rosa hoodie Odd Molly (rea) // Tröja CK // Topp & tights Aim´n // Toffla // Tröja Peak (rea) // Topp & leggings mullvad Gina

Ska ta mig en titt på Gant´s rea också, de har 40% på all rea nu, här.

Ha en härlig dag!

29

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.