SOMMARBLING & DAGENS OUTFIT

måndag, juni 29, 2020 0 34

Annonslänkar PFG & H&M

Hur snygga är inte mina gröna långa glammiga örhängen!?

Supersnygga tycker jag och piffar upp vilken enkel outfit som helst. Ligger i mitt skrin och väntar på att bäras till ett festligare tillfälle, för till vardags har jag alltid väldigt enkla små studs i snibbarna.

Dessa kommer från PFG (här) och de är guldpläterade med gnistrande gröna kristaller. Nickelsäkra med stift i kirurgiskt stål.

Örhängen // Armband // Örhängen // Halsband // Örhängen // Halsband

Många fantastiska smycken hos PFG, ett axplock på min önskelista. Det stela armbandet ska jag nog unna mig, så jag med leofläckar och allt.

Dagens outfit blev denna söta playsuit från H&M, fyndade nu på rea för 179:-, som hittat! Skön och ser ut mer som en klänning fram iom omlott-stuket, bak ser man att det är shorts.

Lika fin till vardags som fest. Nu glömde jag fota men jag har köpt världens finaste stövletter på rean också, dessa med öppen tå, för halva priset.

Grymt sköna, ska visa på nån dag.

Idag har varit mixat väder men mestadels sol faktiskt, inte gjort så mycket förutom att hänga på altanen och i trädgården men vi stack iallfall iväg och åt lunch i Eriksberg. Dirty Dough Pizzabar och oh my vilka goda pizzor!

Tips om ni är i närheten.

Jag tog en med bresaola och mozzarella, nomnomnom..

Nu är det matdags igen, mannen preppar ceasarsallad, lite lättare middag efter pizzalunch känns goare i magen.

Trevlig kväll!

34

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.