EN DYR KRASCH

måndag, juni 22, 2020 2 18

Innehåller annonslänkar

Vita fluffiga pioner står och förgyller skänken, så vackra.

Alltså ÅÅÅÅÅÅHHHHH vad jag är IRRRIIITERAD!! När jag sitter i bilen hem från jobbet ringer mannen och talar om att Inez eller hennes vän (vem det nu var) har kraschat min älsklingsparfym Bal dÁfrique från Byredo när de var i badrummet. Faaan också !! skrek jag i telefonen.. Jo jag vet, världsliga ting men att det skulle vara just den stör mig nåt så in i bomben, nästan full dessutom.

Kostar 2000:- så inte den billigaste heller.

Var ju självklart inte meningen så skällde inte på dem men jag ska snacka lite med Inez sen om hur viktigt det är att man är försiktig när man krafsar efter hårsnoddar och annat (de skulle givetvis ha en av mina scrunchies som låg längst upp där parfymen stod.

Jaha, kul utlägg nu då, för utan den doften vill jag inte vara..

Har ju flera små godingar från Sniph att ha så länge men vill ändå ha just den.

Kul start på måndagen då ja.. not.

Hoppas ni haft en fin start på veckan iallafall.

Kram

18
2 Comments
 • Monika
  juni 23, 2020

  Har ni ingen drulledel i er hemförsäkring som täcker åtminstone en del av detta?
  Kram Monika

  • Catta
   juni 25, 2020

   Hej Monika,

   Jo det har vi men självrisken är på 1500:- så knappt värt..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.