DAGARNA SOM KALLAS LIVET

fredag, juni 26, 2020 0 35

Den här dagen satt banne mig som en smäck i livet!

Sjuk värme, men vad gör det när man har hela havet framför sig. Njutit järnet hela dagen, som spenderats på mitt älskade Hönö, vackraste platsen på jorden och ÅH vad jag längtar ”hem” dagar som dessa.

Vår goa lilla gamla Ebba med ex antal extra kilon (limpan kallar i henne) fick också följa med dessa bad-tokar till familj och hon har badat lika mycket hon i hettan, hade nog dött annars stackarn.

Var vid inte mindre än 3 olika badplatser denna dag. Startade i Brevik vid Fotöbron (perfekt med hund), sen tog vi en glass i Klåva och stannade då vid fyren och badade och efter middagen hos mamma och pappa åkte vi ner till bästa Lapposand och tog kvällsdoppet innan hemfärd till Torslanda igen.

Såhär i vuxen ålder kan jag knappt ta in att jag vuxit upp såhärm i denna vackra skärgård, på Hönö.

Här vill jag nog ändå bli gammal, det är något riktigt visst med denna ö.

Mamsen var med hela dagen, himla mysigt. Pappa hade det lite jobbigt i värmen så ville stanna hemma i värmen, har problem med hjärtsvikt bl.a och med dagens ca 30 grader hade det varit för tungt i solen.

Men han var så glad när vi kom hem till middagen och vi fick med oss både potatis och jordgubbar i massor hem (det odlar typ allt).

Svalkar limpan i tången, haha. Inga problem med klödder och annat bös om man är öbo vet ni 😉

Magiskt.

Hoppas ni haft en lika härlig dag!

Kram o natti

35

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.