PÅ BAKSIDAN

tisdag, maj 26, 2020 2 26

God kväll!

Precis hemkommen från kvällsdopp nere i Tumlehed med vänner. Uppfriskande dopp i det blå, finns knappt nåt skönare än kalla bad, eller ja, mest efteråt då 😉

Knäppte några snabba bilder i trädgården innan vi åkte ner och som ni ser så åkte Tolix-stolarna ner från vinden och får stå här, varvade med de gamla svarta korgstolarna, tills vi hittar vad vi verkligen vill ha.

Ska hänga lite tyg i pergolan så småningom också, lite solcellsbelysning osv. Sen har vi oss en ganska mysig plats för sommarmiddagar här på lilla radhustäppan.

På bilden ovan ser det väldigt lummigt ut där bakom staketet men faktum är att det ryms 3 tomter mellan vårt vita plank och de höga träden i bakgrunden.

Till höger ligger 3 villor, även de bostadsrätter precis som vårt radhus. Totalt 50 bostäder av 4 olika hustyper finns i vårt område, gemensamma lekplatser och gräsytor. Perfekt när man har småbarn, men nu känner vi att vi växt ur detta boende.

Tyvärr är det inte lätt att hitta något på marknaden vi har råd med här i Torslanda. Minst 7 miljoner för något vettigt, om ens det stoppar.. Vill gärna bygga men de tomter jag kan tänka mig ligger på runt 5 mille i utgångspris. Med hus på blir det orimligt för vår budget.

Kul att kika och drömma ändå, en dag kanske vi hittar hus!

Väx häcken väx! Såhär från sidan ser den tät ut men den får allt växa lite till innan det blir tätt mot grannarna. Snabbväxande är den hursomhelst, avenboken, tacksam och vacker.

Så det blev en liten trädgårds-uptdate från mig, med det önskar jag trevlig kväll!

Kram

26
2 Comments
 • Marléne Bagleborn
  maj 26, 2020

  Mysigt boende trots allt! Snart kommer kanske ett hus till salu i vårt område 😊 inte riktigt lika dyrt, men man kanske få bygga om/bygga till lite. Ni kommer iallafall få trevliga grannar och kompisar till barnen samt en stor tomt 🌸 Välkomna till Innegårdsvägen. Kram

  • Catta
   maj 27, 2020

   Tack, ja men det är det faktiskt. Lite för litet bara, endast en toa osv..
   Hade varit mysigt att bli granne med er men vi är så begränsade i vårt tänk så vill bo nära där vi bor nu, mer neråt Tumle.
   Men vem vet, vi kanske ändrar oss!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.