ALIVE N KICKIN´

lördag, maj 2, 2020 2 27

Innehåller annonslänkar

Goddag!

Idag är jag på benen igen efter världens migränattack igår, herregud så dålig jag var. Klev upp första gången runt 15 men fick gå och lägga mig igen efter en stund.

Det är så fruktansvärt hemskt med denna migränsmärta och trots flera mediciner så gick det inte att dämpa i tid. Det är värst när jag vaknar med migrän, då går det inte att ligga steget före. Får man känningar under dagen så går det ofta att stoppa hyfsat med de mediciner jag har men igår fick jag rida ut elden så att säga. Vilket gör att jag har bakiskänsla idag.

Men tog en skön dusch, sminkade mig och nu känner jag mig tillräckligt stark att vara på benen hela dagen, tror jag.

Den 22:a maj ska jag på magnetröntgen för mina olika smärt och nervproblem, ska bli skönt att förhoppningsvis för besked om vad som kan vara fel och få nån behandling som hjälper permanent. Håll tummarna för mig 🙂

Dagens tips får bli att Gina Tricot har släppt en ny kollektion av ”Mamma – Mini” och i sommarens kollektion får även pappa vara med.

Mitt all time favvo-mönster, leo.. ni fattar ju hur det kliar i klickfingret på baddräkten, så himla fin.

Hel kollektionen hittar ni här.

Gina har också 30% på alla jackor idag, här.

Gäller både jackor, kavajer och kappor och jag tycker den här linnekappan är lovely.

Önskar er en härlig lördag!

27
2 Comments
 • Kristin Hansson
  maj 3, 2020

  Hej

  Vad jobbigt för dig, Antar att du har provat botox mot migrän läst att flera blivit hjälpta av det.

  Kram på dig😍

 • Anna W
  maj 3, 2020

  Å fy sjutton… det är gräsligt när de slår till…
  Idag verkar du ju iaf haft en härligt dag, hoppas u kunnat tanka på dig lite ny energi i solen, bastun och badet 🙂
  Take care raring!
  Kramar <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.