VÅRT VITA KÖK

torsdag, april 23, 2020 0 27

God kväll kära ni.

Sitter i soffan fram Så Mycket Bättre och har gråtit både en och två och tre gånger, herregud så mycket fin musik och fina människor. Gillar alla med ikväll var det Petter & Danny som var outstandning tycker jag.

Väldigt fina killar dessutom, mysiga personer.

Sen var ju Niklas Strömstedt´s tolkning av Magnus Uggla´s ”Jag mår illa” helt grym också, helt sjukt bra faktiskt, texten.

Kollar ni?

Mannen jobbar kväll och jag har nyss nattat barnen. Lite väl sent för dem kanske men det är ju så mysigt med sällskapet i soffan och nu är det så många program som vi vuxna kollar på som de också uppskattar.

Mest om djur och natur, matlagning, frågesport och musik. Vi följer också Robinson tillsammans.

Knäppte några snabba bilder på vårt kritvita kök innan middagen, flera av er som önskat det. Kanske inte de bästa bilder men ni får en glimt av vårt lilla radhuskök iallafall.

Litet och smalt, med ett gammalt Ikea-kök som jag fräschade upp med ett lager färg nåt år efter vi hade flyttat in, så nu är det slitet igen haha. Inte alls ett kök jag hade valt om jag fick välja idag, men det funkar och nåt byte blir det nog inte heller, inte så länge vi bor här.

En härlig torsdag i solen har det blivit, fikat med vänner vid havet (Inez och hennes kompis badade haha, tokfior), promenader och häng i trädgården. Är sådär gott trött i hela kroppen nu.

Hoppas er dag varit lika fin.

Kram & natti

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.