REAFYND

torsdag, april 2, 2020 0 45

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Som ni ser så var gårdagen frippa ett april-skämt 😉

Kanske inte det roligaste då den ändå hade kunnat vara verklighet på mig, har haft kolsvart hår, lugg och page så why not liksom. Många på instastories som köpte det men mina vänner lurade jag inte. En del kände t.o.m peruken, som jag faktiskt hade på mig ibland när jag jobbade som bartender i Spanien haha.

Längst ner ser ni en peruk jag tänkte lägga ut först, men den var lite för uppenbar att det inte var min stil..

Får man april-skämt i dessa Coronatider förresten? Vad tycker ni? Jag tycker det är helt ok och allt som lättar upp hjälper tror jag, de flesta iaf. Och som Fredrik Hjelt sa, de som är värst drabbade sitter troligtvis inte och scrollar genom sociala medier.

Oroliga tider och viruset är verkligen hemskt men jag tror inte hysteri är till någons fördel utan väljer att vara positiv och glad och leva på så vanligt som möjligt, samtidigt som jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För visst har vi alla ett ansvar.

Nu till mitt fina rea-fynd! En ärmlös kavaj från Lindex som finns på 50% rea här.

Tightsen är ett par jättegamla men Lindex har ett par liknande här. Skorna är också gamla ett par platåpumps från Tiger of Sweden. Har morgonsvullna fötter så har typ tryckt ner dem i skorna haha, vilket syns. Blir stödstrumpor resten av dagen 😉

En stilren bekväm look!

Passar på att tipsa om att Lindex har 30% på allt t.o.m 5/4 så tillfälle att uppdatera både egen och barnens garderob.

Jag blev lite förtjust i de här byxorna.

Nä nu ska jag ut med Ebba i skogen, sen blir det date med vän i hennes lägenhet i stan och sen blir det troligtvis en sväng till vänner på Hönö, om alla är helt friska och krya..

Ha en fin dag!

Kram 😉

45

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.