PÅ ÖNSKELISTAN

tisdag, april 7, 2020 0 23

Innehåller annonslänkar

Kaftanklänning // Cardigan // Jeansshorts // Ankelboots

Mjuka plagg, nya ankelboots och ett par mörkare jeansshorts önskar jag mig.

Den gröna jerseyklänningen från H&M känns som ett perfekt sommarplagg, snart är vi där, barbenta och solkyssta. Redan nu har vi haft snudd på svensk sommartemperatur så shorts och annat känns inte långt borta, härligt som bara den.

Inte så mycket jacka utan mer en kofta över jeans och linne vill jag ha, den svarta med knyt i midjan från Filippa K känns som en tidlös klassiker, önskar mig även denna vita stickade tröja att ha över mina skinntights eller ett par slitna jeans.

Och ankelboots, det jag har oftast på fötterna till jobbet, har två par utslitna här hemma så önskar mig ett par nya.

Till hemmet är det ju mest assietter som står på önskelistan, har inte bestämt än, men skulle gärna kunna tänka mig flera delar ur H&M senaste servis. Väldigt fin.

Nu är det dags för jobb, och om jag hinner sen ska jag visa glimtar ut min vän Carros fina hem, tog några bilder när jag var där i torsdags.

Ha en fin dag!

Kram

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.