KVÄLLSFIXET

söndag, mars 1, 2020 0 24

Innehåller annonslänkar

Känt mig så vansinnigt glåmig och hängig idag så det får bli en liten spakväll.

Tycker egentligen det är lite småtråkigt att hålla på med sånt men det är ju så skönt efteråt för man känner sig faktiskt piggare efter lite ansiktsmask, hårinpackning och färg på naglarna osv.

Köpte ett nytt lack från Mavala i kassan på Lindex när jag köpte min prickiga blus, Sunset Orange heter det (finns här) och är sådär härligt koralligt. Över har jag alltid bästa topplacket från Isadora.

Och på tal om Lindex så har de 20% på alla damplagg med koden ww2009 bara idag 1/3, här.

Sitter med hårinpackning i skrivande stund (denna) och ska snart dutta på med masken med AHA/BHA-syror från The Ordinary i ansiktet, kanske sista nu innan jag vill sätta mig i vårsolen (man ska akta sig för solexponering nån vecka efter behandling med denna, använd duktigt med solskydd isf).

Efteråt tar jag alltid ett serum och ansiktskräm från samma märke.

Jag älskar denna serie, helt grym för min hud och med ett oslagbart pris är det inget jag byter ut i första taget. Har använt deras produkter i över ett år nu och det kommer jag fortsätta med.

Finns ett kit med alla tre produkter som jag använder mest, här, för bara 259:-, hela serien här.

Om The Ordinary:

The Ordinary är en serie produkter som är under ständig utveckling och framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. För att kunna göra detta innehåller serien redan etablerade och effektiva kliniska teknologier. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form med ett löfte att vara banbrytande, inte i teknologierna de använder i serien, utan med sin ärlighet och integritet.

Nu ska jag ut och hämta in Inez som är ute med granntjejen och sina dockvagnar, så mysigt att de ff leker med dem ibland.

Trevlig kväll!

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.