HUVUDSTÅENDE -EN UNIVERSALKUR

söndag, mars 29, 2020 0 29

Innehåller annonslänkar

En position som (för det mesta) är outstanding för välmåendet, jag älskar att stå på huvud, men det är inte alltid jag kan för när trycket är högt i huvudet som jag får ibland så kan det vara farligt.

Denna asana (yogaposition) har inom yogisk terapi länge ansetts som en universalkur och mer om dess välgörande effekter kan ni läsa om här.

Oftast står jag helt stilla, rak i kroppen, men när jag känner mig väldigt stel så brukar jag även stretcha uppochner. Tyngdlagen hjälper liksom till på ett skönt och skonsamt sätt.

Kräver väl en del balans men eftersom detta är något jag gjort sen jag var liten så det är nästan lika naturligt som att stå på fötterna.

Mina träningstights som kommer från Stronger är det 25% rabatt på nu, här. All rea hittar ni här.

På mig har jag också ett par stödstrumpor, måste ha det för jag svullnar så mycket under dagen. Dessa är i nylon och ger ett skönt jämt tryck, utan att ge märken och finns bl.a på Apoteket här. De här i bomull är sköna också.

Idag vaknade jag upp utvilad och utan smärtor, efter en kraftig migränattack igår. Oftast brukar jag känna mig bakis en till två dagar efteråt men inte denna gången. Troligtvis akutmedicin i kombination med muskelavslappnande som hjälp riktigt bra för en gångs skull.

Men nästan hela lördagen låg jag nerbäddad i ett mörkt sovrum, inget kul alls.

Så idag hoppas jag på att kunna rensa lite kring häcken och annat trädgårdsfix. Vill vara ute, och en utflykt vore inte fel heller.

Vad ska ni hitta på?

Önskar er en fin solig dag!

29

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.