AMAZINGNESS

måndag, mars 23, 2020 0 27

Hej på er!

Jag har tyvärr inte så många härliga bilder att visa av den underbara helgen vi hade, kameran fick vila och det blev endast några videosnuttar och ett och annat foto med mobilen, men guuud vilken härlig helg!

Finns ju faktiskt en del positivt bland mörkret i dessa Corona-tider, som möjligheterna till att umgås med vänner tex, och det gärna ute då. Ja, för nu när de flesta aktiviteter är inställda så finns det ju helt plötsligt massor med tid över till annat. Så i lördags träffades vi 6 familjer i en vindstilla glänta nära havet, grillade, drack bubbel, lyssnade på musik, pratade och skrattade i många timmar. De ca 15 barnen röjde runt i skog och cyklade omkring, lekte och täljde grillpinnar och levde livet med varann, längesen jag såg de ha SÅ kul!

Vi drog vidare till vänners vänner som precis köpt en maffig villa i Hästevik (denna) och hängde där ett par timmar innan vi drog vidare hem till ett par andra vänner för kvällsgrill. Vi gick hemifrån 12:30 och kom hem igen runt 22 på kvällen, helt slut var vi såklart men på ett skönt sätt. Bara allt cyklande hit och dit kändes ju i kroppen, gott ändå.

Helt amazing helg, lever på den tills vi kör repris kanske redan nästa helg haha.

Viktigt att vi försöker göra så mycket positiva saker som möjligt nu i dessa kristider, även om en del säkert har synpunkter på att vi umgicks så många, jag kan bara inte isolera mig och deppa ihop. Vi körde dock armbågshälsning och alkogel mellan varven haha, så tog lite ansvar där ändå 😉

Hur har er helg varit?

Kram

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.