SOL, HAGEL, STORM, SPIONKALAS & SLUT SOM ARTIST

lördag, februari 22, 2020 3 13

Innehåller annonslänkar

En gnutta sol i köket idag, blir man ju glad över, även om vädret varit rätt oskönt utomhus med en blandad kompott av sol, regn, storm och hagel. Avskyr verkligen blåst, migränutlösare på mig så får passa mig.

Helt slut efter denna dag, Inez har haft spionkalas och hela klassen var bjuden men som tur var kunde inte alla komma, 18 st var mer än nog haha. Min mamma som var med och hjälpte till tyckte det var kul men sa när hon åkte att hon skulle hem och blåsa ut trumhinnorna haha.

Nä, det var nog sista gången vi bjuder så många barn på kalas, för även om det gick jättebra så var ljudvolymen helt galen emellanåt i den lilla föreningslokalen i vårt område som vi var i.

Livliga ungar på 7-8 år kan jag säga, underbara men jösses.. ni kan ju tänka er hur det såg ut efter tacobuffén hahaha.

Tulpanerna svajar omkring där på sidebordet i det lilla köket och silvret blänker mer än vanligt när solen skiner.

Just nu har både Cervera & Kökets Favoriter kampanjer på köksprodukter, bl.a 20% på Smeg här.

Hunden måste ju få sitt också och efter att ha varit sist prioriterad under dagen var jag tvungen att ta Ebba på en lång skogspromenad och herregud vilken lerig historia, slant och sträckte mig i ryggen och kom hem med den lerigaste hund ni kan tänka er, har ju typ regnat konstant i 6 månader här så hela skogen är som ett träsk, fy fan rent ut sagt var trött jag är på detta.

Killarna är på futsalträning nu och Inez sitter bredvid mig med iPaden och en högt snarkande Ebba. Tror inte jag orkar lyfta mig mer idag.. over and out på mig.

Hoppas ni har har en fin lördag, kram.

13
3 Comments
 • Sanna
  februari 24, 2020

  Puh, det låter som en intensiv dag! Bra jobbat att rodda kalas för så många! 🙂 så där fint skiner inte mitt silver, är så slarvig när det gäller att putsa det. Hur putsar du kannan & brödrosten? 🙂

  • Catta
   februari 24, 2020

   Haha, japp.

   Jag brukar ta lite yes och luddra upp i den mjuka sidan av en kökssvamp och tvätta utsidan på alla blanka ytor, torkar av med fuktig trasa och putsar torrt med hushållspapper. Funkar kanon 🙂

   Kram

  • Catta
   februari 24, 2020

   haha *löddra heter det ju 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.