PÅ ÖNSKELISTAN

fredag, januari 31, 2020 0 15

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Kudde // Leave-in // Locktång // Träningströja // Jeans

Hej!

Äntligen fredag eller hur!

Står i köket och fixar tacos medan jag kikar in här, har två grabbar på övervåningen som är hungriga. Mannen jobbar och Inez är hos kompis så antar att det blir jag och Ebba ensamma i soffan här om en stund. Valentin och hans kompis ska spela tv-spel och det är typ det tråkigaste jag vet så jag tar väl och sätter mig med en tidning jag.

Eller så ska jag kolla lite frisyrinspo, är så himla sugen på att kapa håret en bit igen, samtidigt som jag vill ha långt.. haha så svårt att bestämma mig. Mötte min vän Frida på skolan förut och hon kom där nyfrissad och så jäkla snygg i en lång page. Dog.

I en av mina Pinterest-mappar finns den här bilden, typ snyggaste håret jag vet, Frida hade klippt ungefär den här längden något kortare och likadant slingat, så fräscht!

Såg en tutorial på instagram med locktången som jag har med i collaget ovan, verkar helt grym och mycket enklare med den vinklingen. En sån vill jag ha. Skulle även vilja ha en bra fönborste eller kanske t.o.m denna värmeborste, vill ha ett fint svall, mitt hår är så platt och trött nu. Volym och glans tack!

Olaplex 7 (bästa håroljan) hjälper mycket under vintern men den torra inomhusluften gör ändå håret tråkigt.

Allra mest behöver jag ett frisörbesök så det ska bokas pronto.

Ha ni tips på fin frisyr så hit me!

Lite annat på önskelistan också. Mina nya jeans från är jag så kär i så önskar mig ett par till i samma märke, gärna de coola med revärer i orange, så snygga.

Träningströja, glajjer och nya kuddar till soffan vill jag också ha. Mannen har tröjan ovan och den finns även till dam, på rea dessutom, Björn Borg har 50% på den och en massa annat nu.

Trevlig helg 😘

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.