BOKAT SKIDHELG

fredag, januari 24, 2020 0 11

Innehåller annonslänkar

Pic från Branäs 2018 då vi var där tor-sön v.10, och i år kör vi en repris av det. Ska bli himla mysigt faktist även om det bara är några få dagar. Min mamma ska med också så det känns extra kul. Vi har ju åkt skidor hela min uppväxt och det är ju bland det härligaste och roligaste som finns.

Våra barn har bara åkt den gången så nu kände vi att det var dags igen för en liten tur. Att det blir Branäs igen är för att det är närmast och för att Inez som är åksjuk ska slippa åka mer än 5 timmar.

Annars hade jag gärna åkt till Stöten eller någon annan av de svenska lite större skidorterna.

Min skidoutfit använder jag flitigt ändå, är frusen av mig så har ofta mina skidbyxor på mig (gamla från Lindeberg, på rea här), sjukt sköna är de med. Jackan är en lättvikts-skidjacka från Ridestore, skön och vattentät. Har denna från 8848 också, fast i grön, lite tjockare och varmare.

Skidhjälm // Skidglasögon // Solglasögon // Moonboots // Vantar // Skidor

Vi har ingen egen utrustning så vi har hyrt, men jag blir lite sugen på att fynda på rean, kanske värt i längden tänker jag.. Barnen är det ingen idé till, de växer ju hela tiden, och vi åker så sällan.

Men jag skulle vilja ha åtminstone egen hjälm, och helst pjäxor med, vill ogärna använda sånt som många andra haft på sig.

Sen vill jag ha ett par nya goggler, sen jag såg att Chimi Eyewear gjort en kollektion skidglasögon blev jag SÅ sugen på ett par, finns likt deras solisar i många olika färger. Visst är de coola!

Chimi har för övrigt flash sale med 40% på alla sina solglasögon nu, här.

Brukar ni åka skidor? Vart? Har ni någon favoritort? Fick tips om den här artikeln/guiden med ”De bästa skidorterna i Sverige”, bra sammanfattad info, kanske blir det nåt annat än Branäs nästa år!

Trevlig helg!

Ps. Om ni haft svårt att komma in på bloggen senaste dygnet så hoppas jag det ska vara löst nu, kan vara lite långsamt ff men det jobbas på det. Dessa driftstörningar.. morr..

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.