NEDRÄKNING

tisdag, december 17, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Klänning // Väska // Hårspännen // Örhängen // Glas // Läppglans // Sandaletter

Om bara två veckor så har vi nyårsafton, två ynka veckor kvar på 2019, känns lite bitterljuvt faktiskt.

Men det är väl härligt med ett nytt fräscht år, eller hur! Hoppas det blir en fint.

Har väl aldrig varit sådär superförtjust i nyårsfirande, just för den där lite bitterljuva känslan men också för att jag tänker på alla skotträdda djur, totalförbud för raketer i privat bruk röstar jag för, yes.

Arrangerade platser ok, då kan många välja att fly.

Hur som, i år ser jag fram emot ett firande faktiskt, tillsammans med goa vänner och det ska bli kul att piffa både sig själv, dukning mm. Vi ska hjälpas åt att fixa hemma hos M & M, ska shoppa lite kul partygrejer hos Lagerhaus, de har en massa kul här.

Tror jag har min outfit men kikar lite ändå, den svarta klänningen finns för 199:- hos ”outlet”-butiken Afound. Även väskan hittade jag där, som är en second hand Burberry, tips om ni vill hitta märkesväskor till bättre pris.

Hårspännena hittade jag också hos Afound, de har så mycket fint, ofta till mer än 50% rabatt.

Afound har också finfina tips för nyårsdukningen 2019, med 4 olika teman, här.

Glasen gillar jag jättemycket, så festliga och de finns på kampanj hos Mio.

Har ni några härliga tips inför nyår, kan vara vad som helst, lekar, drinkar, fotoprops osv.

Ha nu en fin tisdag, tjingeling!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.