GRANDE TALLBUKETT

söndag, december 15, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Tadaa, en bukett-storleken-större med mjuktall!

Lika yvig som jag är som person skulle man kunna säga att den är haha, men det är väl härligt 😉

Ställde först buketten vid soffan men den är så yvig så den nästan killar en i nacken, så köket fick den hamna i stället och skapa julstämning.

Hur har ni det med julstämningen förresten?

Jag måste erkänna att jag är ganska stressad just nu, mentalt. Känner att jag inte hinner njuta alls nästan av denna tid. Vi har verkligen FULLT upp alla helger. Cuper varje helg, både lördag och söndag är det idrott, i ganska många timmar.

Nu stack precis övriga familjen till handbollshallen och jag ska snart haka på, Valentin har cup och Inez har träning 15:15 då jag är med som ledare. Först ska jag slå in ett par paket till här bara, och gå ut med Ebba ett litet varv.

Hann iallafall med att äta julbord med tjocka släkten på Tjolöholm igår, himla glad för det, så mysigt att träffa morfar, mostrar och morbröder m.fl. Åkte själv då killarna inte skulle hinna innan match och Inez hade huvudvärk. Sen åkte jag direkt till sonens match mot GAIS där vi hängde hela kvällen.

Helt slut när jag kom hem.

Vår lilla svarta hylla här är så käck med sin nätthet, köpt på Jysk för den som undrar. Espressomaskinen från Sjöstrand älskar jag, snygg och bra kapselbryggare. Har mjölk-skummare till också, perfekt för smarriga cappuccino´s.

Gillar skarpt att Sjöstrands kaffekapslar är komposterbara också, och de passar dessutom i de allra flesta nespressomaskiner.

Bubblig kanna gammal // Vas Kolonn // Brödrost (rea) // Termos (rea) // Bröd/fruktkorg // Fat gammalt Ikea

Snart dags att tuta iväg till hallen, när jag kommer hem sen ska jag ta mig ett långt skönt bad, skrubba mig rejält och färga håret också. Tonar alltid hemma, och jag använder alltid antingen nr 4 eller nr 5 från Garnier. Idag nr 4 för jag känner för att bli riktigt mörk.

Har så många gråa strån att täcka nu också, inte klokt va fort det går nu, buhu.. äsch, sånt är livet men jag väljer att färja över det tillsvidare.

Hoppas ni haft en superhärlig helg! Och kanske lite mindre regnig än här på västkusten för somliga? Fy säger jag bara vilket skitväder vi har nästan konstant..

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.