ENKEL KRANS & YVIG BUKETT

måndag, december 2, 2019 0 8

Bild lånad av David & Sandras blogg Tro, hops & kärlek.

Barnen sover, mannen jobbar och Ebba ligger och snarkar här bredvid mig. Kollar Pinterest & jul-diy, fick syn på den här fina kransen och kom på att jag ska ju ha en liknande metallring/krans i förrådet nånstans. Den måste jag rota fram och dekorera med något fint, kanske med bara eukalyptus som på bilden, enkelt men väldigt fint.

Bild Johanna Bradford.

Tog mig också en titt in på Johanna Bradfords blogg, alltid så mysigt där och jag fick inspiration till en julbukett efter att ha sett hennes vackert yviga.

På tv.n rullar Paradiset Iris, väldigt trevligt program tycker jag. Härliga människor och vackra trädgårdar kring kolonihusen.

Kram & natti

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.