ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

lördag, november 30, 2019 1 12

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Vaknar upp till ännu en strålande solig dag, så himla himla härligt!

Imorgon är det första advent och igår piffade jag till adventsljusstaken med lite grönt och en klase nypon för att göra den lite mer julig. Fint så.

Jag tog fram lite mer från jullådorna, putsade mässing och silver och pyntade lite här och var. Änglaspelet är den stora favoriten här, finns hos Åhlens bl.a.

Hittade en paket med några gröna ljus som jag glömt bort att jag hade, funderade på att byta i staken men tänker att de får sättas i några andra ljusstakar, älskar den gröna färgen.

Köpta i 12-pack hos Newport, de verkar dock inte ha just de gröna nu men flera andra färger och alla med 20% rabatt denna helg, här.

Har ni fyndat några julklappar eller andra bra grejer nu under Black Friday? Jag köpte inte så mycket då jag bara hade sikte på julklappar och hittade inte så mycket av det på min lista till rabatt. Men några saker blev det, var bl.a borta på Lindex och handlade lite, de hade ju 25% på allt i hela butiken och har det hela helgen, både i butik och online, här.

Nu på morgonen har jag klickat hem några julklappar från Kronans Apotek, till karlarna i familjen framförallt. De har 40-70% på hur mycket som helst så verkligen tillfälle att fynda.

Ett axplock av härliga produkter:

Dermalogica giftset // Skäggvård från Raw Naturals // Nuxe guldolja // Vichy ögon & läppcreme // Löwengrip-produkter // Löwengrip beautybag // Duscholja

Duscholjan fick jag av min mamma och den kan jag verkligen rekommendera, hur underbar som helst, ljuvlig för torr hud som min och väldigt dryg så räcker i en mindre evighet. Miljövänligt också med dryga produkter och pumpen gör ju att man (läs barnen haha) inte råkar hälla ut halva flaskan som på flaskor med vanlig kork.

Nuxe guldolja kanske inte används så flitigt på vintern men är underbar på sommaren för ben och armar med extra glow! Använt i 20 år.

Löwengrips deo är den ända jag köper numera, mest skonsamma och mumsiga jag vet.

40-50% på allt i collaget.

Nej nu ska jag ut i skogen med Ebba, sen blir det skridskoåkning med vänner innan sonens futsal-match där de möter ÖIS idag, så himla kul ska det bli!

Ha en underbar dag!

Kram

12
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.