TYP PACKAD & KLAR

torsdag, oktober 24, 2019 0 6

Guldet ska med!

Alltså jösses vilken stressvecka jag haft, heeelt slut känner jag mig. Har fejat hela kvällen, skurat badrummet (kommer ju bo folk här hela veckan), bäddat rent i sista sängen, packat (typ) allt det sista, och ja, typ allt däremellan har jag pysslat med. Efter en stressig dag på jobbet dessutom..

Önskar SÅ att mannen var hemma ikväll, men vi ses tiiidigt imorgon bitti när vi ska upp 3:30. Han hinner väl sova 2 timmar om han har tur så gissar att första dagen på semestern blir väldigt sömnig för hans del.

Gör inte så mycket iofs, verkar som det blir en regnig första dag på Cypern imorgon så vi kan unna oss lite tupplurar haha.

Ser så himla mycket fram emot att få lite värme och bad, strosa i sommarstass igen för en vecka, för det ser ut som att det ska bli fint resten av veckan iaf, så gott som.

Förra året vid den här tiden var jag på Mallis med jobbet, Palma och Soller mm, så himla härligt! Fantastisk i oktober.

Sommarväder hade vi, lovely.

Nej nu måste jag plocka ur diskmaskinen som är klar, sen sova!

Ses på Cypern! Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.