MYSER I MÖRKRET

tisdag, oktober 22, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Ljusstake av Pols Potten, finns hos Royal Design här & Rum21 här.

God kväll!

Snart natten här men vill inte resa mig från soffan, har tänt en massa ljus och Ebba ligger tungt och snarkar bredvid mig här i soffan och det är bara så mysigt.

Jätte jätte jobbigt att tänka på att vi ska lämna henne en hel vecka på fredag, lika jobbigt varje gång för jag har ett stort kontrollbehov och även om jag vet att hon kommer ha det toppen med mamma, svärmor och barnens stora kusin så gillar jag verkligen inte att åka ifrån vår lilla grånos.

Känns som att lämna ett av barnen hemma..

Men en vecka går fort, eller hur! Och det ska ju bli galet skönt att komma iväg till värmen. Hoppas det verkligen blir så nu också, kan liksom inte riktigt lika på att det är lugnt med Ving än, även om de sagt det flera gånger.

Nu måste jag sussa, kram & natti.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.