MÖRKT MEN MYSIGT

onsdag, oktober 9, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Idag blev jag i princip förpassad till övervåningen/vinden då barnen med kompisar la beslag på nedervåningen haha.

Nej, jag valde såklart själv att smita upp och få lite lugn och ro med att läsa magasin och skriva ner lite tankar, och jag satte mig vid skrivbordet på Inez lilla mysiga vindsrum.

Vi bor ju ganska litet så det är ganska svårt att få vara ifred, inte för att jag behöver det så himla ofta, men ibland är det skönt att få tänka utan avbrott.

Håller ni med?

Nu börjar det bli mörkt tidigt hörni, runt 18:30 är bilderna tagna och förutom det ganska svaga lampljuset (lampan finns hos Ellos här) så fick jag en gnutta ljus genom takfönstret, men om ett par veckor lär det vara svart vid det här tiden.

Inez matta som många frågar om finns nu i lager hos Ellos igen, här.

Svårfotat och utmanande med mörkret, provade att redigera lite annorlunda än vanligt och tycker bilderna blev ganska mysiga så.

Jag börjar faktiskt längta lite till advent nu, att ta fram stakar och stjärnor i fönstren, visst är det en himla mysig tid.

Ska snart ta fram min Moravia Star snart (Ellos har en fin kopia här och Homeroom här), den är fin året om egentligen men jag kommer ha den från nu till februari ungefär, liggandes som en bordslampa på ett sideboard.

Förutom olika typer av 3-dimensionellt vikta pappersstjärnor så ser vi en del i rotting, tex den här från PR Home, som kom ut förra säsongen men som lär bli minst lika poppis i år. Jättefin och påminner om de gamla adventsstjärnorna i näver som jag minns att jag hade som liten.

Ser SÅ fram emot allt juligt som kommer välla in i butikerna nu och framöver. Brukar alltid köpa nåt litet nytt i mässing till granen, samlar på just mässing till den och mest från Svenskt Tenn men nu beställda jag faktiskt fina snöflingor från Ellos i mässing. Finns även i silver och är jättefina.

Imorgon har jag ledig torsdag och jag bara önskar att jag kunde ta sovmorgon också, men nix pix för barnen måste ju iväg till skolan som vanligt och imorgon ska de på utflykt och vara på skolan senast 07.40 så får gå upp tidigt.

Mannen har kvällvecka så det ska bli mysigt att få en förmiddag med honom, långis tillsammans med Ebba, god lunch osv. Göttigt.

Hoppas ni haft en fin onsdag, kram.

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.