MADE BY WOMEN -LOREEN

torsdag, oktober 17, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Ny Made by-story hos Ellos, denna gången med coola talangfulla Loreen, som har en ny look! Såg ärligt talat inte att det var hon först, tänk vad styling kan förvandla.

Hela storyn med alla plagg i kampanjen hittar ni här, och min favorit är kappan hon bär ovan, blått är verkligen flott!

Ellos har även 30% rabatt på alla jackor och överdelar från Ellos kollektioner, här.

En annan snygg kappa i midnattsblått är den ovan i ullmix från Gina, SÅ snygg och helt rätt längd tycker jag. Filippa K har en annan fin i samma ton, men lite mer pricy. Lindex har också en fin kappa i marinblå ullblandning, med fin fuskpäls på slagen.

Den snyggaste blå herrkappan i ull finns hos A Days March, i riktigt klassisk snitt.

Och vill man svepa omkring i säsongens absolut coolaste fuskpälsjacka så är det denna från Indiska något alldeles extra, riktigt fräsig.

Visste ni förresten att Indiska numera har en stilblogg? The Boho Journal heter den.

Snyggaste dunjackan i blått måste vara denna från Chiara Forthi/Bubbleroom, med en riktigt fin fuskpäls på luvan, mest verklighetstrogna jag sett. Jag har en blå dunjacka från J.Lindeberg som går in på sin 6:e säsong nu, älskar den ff, och tur är väl då så man kommer ner i ppa (pris per användning) haha.

Även sett en del skor i blått och de här ballerina i blå mocka från Flattered är himla snygga.

Och på tal om skor så frågade jag barnens kusiner om vad som ”gäller” just nu, de är 16 & 18 och det är så roligt att få höra om vad det gillar i mode. Bl.a fick jag veta att Axel Arigato är poppis bland skor och jag kände mig riktigt hipp genom att åtminstone veta vad det var för märke 😉

Jag kan inte minnas att jag varit speciellt märkesfixerad nån gång i livet, även om man såklart var lite extra nöjd som tonåring om man tex fick en Chevignonjacka, diseltischa eller Levisjeans tex. Men stilen var alltid viktig för mig, oavsett om det var från H&M eller annat och jag har alltid haft ett klädintresse.

Hur var det för er?

Nu ska jag och mannen röja ur vinden och åka till återvinningen, stort behov av rensning här hemma!

Ha en fin dag 🙂

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.