FÖRSTA DAGEN PÅ OBC CYPERN

fredag, oktober 25, 2019 0 10

Hej från Ayia Napa!

Vi är en tokslö familj idag kan jag säga, efter att ha klivit upp 3:30 och rest halva dagen. Men så himla glada och tacksamma för att det faktiskt var riktigt härligt när vi kom fram, vi som trodde på prognosen som visade regn, och tydligen har det varit en del blixt och dunder med regn de senaste dagarna.

Sån tur man kan ha, hoppas det håller i sig, goda utsikter för det iaf.

Vi valde att boka ett rum med direkt poolaccess, som vi gjort flera gånger förut när vi rest och denna dagen var det extra härligt att slippa stressa iväg till stora poolområdet för att barnen tjatar utan vi kunde chilla och pilla på rummet samtidigt som vi hade uppsikt över våra kottar som hoppade i snabbar än jag kunde säga halloumi typ haha.

27 grader och riktigt stekigt i solen, lite dis och moln men gud så skönt med denna värme!

Förutom att jag var rejält svullen om händer och ben efter flighten och fick stå i vattnet för att kyla ner mig och försöka få blodkärlen att dra ihop sig typ. Glömde mina stödstrumpor.. igen..

Pics från huvudrestaurangen som ligger precis intill/ovanför poolområdet och som är väldigt smakfullt inredd. Extra trevligt då tycker jag.

Förutom poolbad så tog vi en promenad bort till Nissi Beach som ligger några minuters gångväg bort, och till Sandy Bay som ligger precis till vänster om hotellet om man fejsar havet.

Middagen var supergod, jag åt nygrillad havsabborre med bakad potatis till och goda såser mm mm, yum.

Efter maten gick vi direkt till rummet och barnen ligger och kolla tv, jag kikar in snabbt här och snart ska vi sussa.. sjukt trötta. Klockan är bara 20:30 men vi orkar inte vara vakna många minutrar till tror jag.

Får kramas och mysa en stund, sen kommer vi nog däcka stenhårt alla fyra.

Hoppas ni har det fint hemma i Svedala!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.